Mogelijk gemaakt door Blogger.

Beauty: Clinique - Black Honey Almost lipstick


Sinds het najaar van 2021 was de Black Honey Almost Lipstick van Clinique wereldwijd uitverkocht door een plotse hype op Tiktok! Ik had hem nog niet eerder geprobeerd, of er ook nog niet eerder van gehoord, maar toch wel wat benieuwd geworden. Ik had af en toe wel eens een kijkje genomen, maar nergens in Belgiƫ kon ik hem de afgelopen maanden vinden. Tot ik begin augustus een mailtje zag en ja hoor, de Black Honey was terug van weggeweest!! Ik zag een mooie korting op Douglas en de volgende dag kon ik hem al uitproberen!! Is hij nu helemaal de hype waard? Ik vertel je mijn mening.

Wat maakt de Black Honey Almost Lipstick van Clinique nu zo speciaal? Wel, op het eerste gezicht lijkt het een nogal donkere lipstick. Maar eens je hem opdoet, werkt hij eigenlijk als een soort lippenbalsem/gloss. Hij geeft een zacht bessenkleurige laagje met een subtiele glans. De lipstick is zo populair omdat het een kleur is die bij iedereen goed past. Hij zorgt ervoor dat jouw natuurlijke lipkleur een boost krijgt, dankzij een transparant pigment die versmelt met je lippen en die zorgt voor een prachtige, unieke kleur die er bij iedereen anders uitziet en daarom ook bij iedereen past.


Ik ben ook fan van de formule, want deze lipstick is echt net zoals een lippenbalsem, voelt heel zacht aan en gaat de lippen gaan verzorgen. Geeft daarnaast een mooie kleur die je helemaal niet voelt zitten. Je kan de kleur ook een beetje gaan opbouwen, dus hoe meer laagjes je gaat aanbrengen, hoe donkerder de kleur gaat worden, al blijft het al bij al best subtiel. Op de foto hieronder zie je links 1 laagje en rechts 2 laagjes, natuurlijk ziet het er op de lippen toch wel anders/beter uit (en kan het er bij iedereen dus anders gaan uitzien).
Ik maakte ook een Black Honey filmpje op Tiktok, dus als je hem wilt zien wanneer ik hem opdoe kan dat daar (je hoeft trouwens geen account te hebben op Tiktok om filmpjes te bekijken).


Dus geen echte lipstick in mijn ogen, maar als je voor een verzorgende balsem met een tintje wilt gaan, die gegarandeerd mooi bij je past, dan kan ik deze zeker aanraden. Ik vind de kleur er best mooi uitzien op mijn lippen. Ik kocht deze met korting bij Douglas voor 18.96 euro (ipv 26 euro), deze korting is er momenteel niet meer, maar hou toch regelmatig de website eens in de gaten. 


Daarnaast bestelde ik ook een extra pot van mijn favoriete Clinique product Take The Day Off Cleansing Balm, die ik gebruik voor het douchen om mijn make-up af te halen. Ik kocht deze met bijna 12 euro korting, dus deze kon ik niet laten liggen als back-up!Hebben jullie al gehoord van de Black Honey Lipstick of misschien zelf uitgeprobeerd?
Disclaimer: Blogpost in samenwerking met Douglas. Deze sponsoring heeft geen enkele invloed op mijn artikel. De volledige disclaimer lees je hier