Mogelijk gemaakt door Blogger.

Beauty: Clinique take the day off


Als er iets is waar ik echt heel strikt in ben, is het wel mijn make-up verwijderen 's avonds! Het is zo belangrijk om je gezicht grondig te reinigen op het einde van de dag, ook al ben je heel erg moe of heb je er echt geen zin in, je gaat nadien toch blij zijn dat je het uiteindelijk wel elke keer doet!
En, als je producten hebt die heel goed en snel hun werk doen, dan is het zo geklaard! Zo heb je de Take The Day Off producten van Clinique, waarvan ik de Cleansing Balm en de Makeup Remover for lids, lashes & lips uitprobeerde.
Benieuwd naar mijn ervaringen, lees dan snel verder:

De Take The Day Off Cleansing Balm heb ik eerder al gehad, en was ik sowieso al echt dol op! Het is een crème met een unieke textuur, die verandert in een satijnzachte reinigingsolie zodra hij in de huid wordt gemasseerd. Op die manier worden alle onzuiverheden, de meest hardnekkige make-up en restanten van zonnecrème effectief verwijderd. De huid voelt na gebruik heel zacht, fris en comfortabel aan.
Je brengt het aan op de droge huid, en met de vingertoppen ga je het in de huid masseren. Nadien spoelen met water om alles te verwijderen. Ik gebruik nadien dan ook nog mijn wasgel om mijn huid goed te reinigen. Ik vind hem ook heel handig om 's avonds op te doen wanneer ik de douche instap, zodat ik het goed kan inmasseren en daarna onder de douche af te spoelen.
Je hebt ook niet veel nodig, dus je doet echt heel lang met zo een pot.

De Take The Day Off Makeup Remover for Lids, Lashes & Lips, is een volledig zeepvrije make-up remover in twee-fasen, die moeilijk verwijderbare oog- en lippenmake-up snel wegneemt. Hij lost langhoudende make-up op, zelfs waterproof mascara, zonder te gaan irriteren of prikken.
Hij is een bestseller in het Clinique gamma, en ik kan begrijpen waarom! Hij doet echt zijn werk, verwijdert elke soort make-up, en doet dat ook vlot. Een beetje op een wattenschijfje doen, even zachtjes tegen je oog aandrukken en je make-up veeg je er gewoon af. Ook voor bv lipstains is deze ideaal.

Voila, geen excuus meer om met je make-up nog op te gaan slapen!!
Wat denken jullie van deze Take The Day Off producten?

Clinique - Take The Day Off
Cleansing Balm - 125ml - €30
Makeup Remover for Lids, Lashes & Lips - 125ml - €22
Verkrijgbaar in de parfumerie of op de clinique webshop