Mogelijk gemaakt door Blogger.

Beauty: Nivea Sun - Love SunshineWat hebben we alweer heerlijke zonnige dagen gehad, ik ruik de zomer al, letterlijk dan! De ultieme zomergeur hier bij ons thuis, is toch wel de zonnecrème van Nivea. Ik gebruik die heel erg graag, hij is gebruiksvriendelijk voor kinderen, vernieuwend en er is een uitgebreid gamma. Maar daarnaast ook, de heerlijke geur! Nivea zonnecrème opsmeren ruikt voor mij écht naar de zomer!
En je hoeft nu niet alleen zonnecrème op te smeren om ervan te kunnen genieten, dankzij de nieuwe verzorgende douchegel Love Sunshine! Daarnaast ook twee nieuwe zonneproducten voor het gezicht, dus tijd om deze eens op een rijtje te zetten!

Ik was vooral heel enthousiast over de nieuwe Nivea Love Sunshine douchegel. Zijn frisse, zomerse Nivea Sun parfum zorgt voor een straaltje zon in de douche. De formule op basis van Aloë Vera verzorgt de huid in alle zachtheid, dus ook na een dagje zonnen gaat deze de huid wat gaan kalmeren en hydrateren.


Hij ziet er ook zomers en fris uit, dankzij de fel oranje en blauwe kleuren! Dit wordt sowieso mijn favoriete douchegel deze zomer!

Niet vergeten, hoewel deze ruikt naar zonnecrème, hij biedt geen zonnebescherming, dus zeker niet vergeten smeren na het douchen als je nog in de zon komt!

Daarnaast heeft Nivea ook goed nagedacht over zonnecrème speciaal voor het gezicht. De gewone producten die men voor het lichaam gebruikt, zijn meestal minder geschikt voor het gezicht (te vettig, te plakkerig, ...). Daarom vind je nu in het Nivea Sun gamma nieuwe zonnebeschermingsproducten met lichte, niet-vette textuur voor het gezicht.

Zo is er eentje met een matterend effect (SPF 30) en eentje anti-age en anti-pigmentvlekken (in SPF30 en in SPF 50).

Ze beschermen het gezicht en hebben een lichte textuur. Daardoor zijn ze makkelijk aan te brengen, trekken onmiddellijk in de huid en laten geen vet of plakkerig gevoel achter. Je kan ze 's morgens vroeg aanbrengen onder je make-up, en dankzij hun mini formaat zijn ze ook makkelijk mee te nemen in de handtas.


De formule voor de Nivea Sun Gezicht Shine Control werd speciaal ontwikkeld voor de huid die snel gaat glimmen. Ze zorgt voor een instant matterend effect en beschermt de huid doeltreffend tegen uv-stralen. 

De Nivea Sun Gezicht Anti-Age biedt bescherming tegen de schadelijke invloeden van de zon en gaat tekenen van huidveroudering tegen. De formule is verrijkt met co-enzym Q10 (deze huideigen molecule neutraliseert vrije radicalen en speelt een essentiële rol bij de aanmaak van nieuwe cellen door de energieproductie in de huidcellen te stimuleren).

Niet nieuw, maar een grote favoriet hier, dus ik zet hem er nog een bij, de Nivea Sun Kids Roll-on SPF50+, extra water resistant en beschermt kledij! Ideaal voor de kinderen maar ook ikzelf gebruik hem vaak. De kinderen kunnen het makkelijk zelf doen, en vinden dat ook leuk. Handig en snel in gebruik, heb er al enkele opgebruikt van deze!


Wat denken jullie van deze nieuwe producten? En zijn jullie ook zo enthousiast met de douchegel?


Nivea Love Sunshine douchegel - 250 ml - €2.99

Nivea Sun Gezicht Anti-Age/Shine Control SPF30 - 50 ml - €11.49
Nivea Sun Gezicht AntiAge SPF50 - 50 ml - €13.49
Nivea Sun Kids Roll-on SPF50+ - 50 ml - €6.99
Verkrijgbaar in de drogisterij, warenhuizen, ...