Mogelijk gemaakt door Blogger.

Beauty: The Body Shop - LIMITED EDITION: LUSCIOUS LYCHEE & ZESTY LIME BLOSSOM


Vandaag vertel ik jullie graag wat meer over de zomercollectie van The Body Shop. De nieuwe summer limited editions van dit jaar zijn Luscious Lychee en Zesty Lime Blossom. Allebei ultralicht en superverfrissend, en met enkele nieuwe producten, dus heel wat leuks! Ik heb ze intussen al uitgebreid getest, dus deel graag mijn ervaringen met jullie! 

De Luscious Lychee is verrijkt met lychee-extract en heeft een fruitige, bloemengeur met noten van lychee, peer en roos! Van deze geur zijn er vier producten verkrijgbaar, nl. een douchecrème, een bodyscrub, een body butter en eye sheet masks.


Ik testte hiervan de douchecrème, bodyscrub en de eye sheet masks. Het was de eerste keer dat ik echt een douchecrème van The Body Shop probeerde, het voelt heel zacht aan tijdens het gebruik en ook na de douche voelt mijn huid superzacht aan. Maar ik mistte toch wel een beetje schuim.
De scrub doet wat hij moet doen, ik ben altijd heel erg tevreden van de scrubs van The Body Shop, en zeker met deze heerlijke geur is deze een aanwinst in mijn badkamer!

De Eye Sheet Masks zijn zo fijn!! In de verpakking vind je 2 oogmaskers, die heel erg verkoelend werken, maar helpt daarnaast ook de droge huid te verzachten en van vocht te voorzien.


De Zesty Lime Blossom bevat lindebloesemextract en heeft een frisse citrusbloemige geur met noten van limoen, bergamot en citroensorbet. Helemaal niet zoet, maar superverfrissend en dus ideaal voor de zomer! van deze geur zijn er drie producten verkrijgbaar, nl. een shower gel, body yogurt en een face & body mist.


Ik testte hiervan de douchegel en de water-gel body yogurt! Helemaal fan van beide producten. De body yoghurt is niet zoals ik die ervoor al kende, maar een water-gel formule die heel erg verfrissend werkt en je huid perfect gaat hydrateren na een dag in de zon. Wanneer je hem net opdoet voelt hij een beetje plakkerig aan, maar op zich trekt het snel in en dan is het gevoel helemaal weg. 

Ook de douchegel is heel erg verfrissend én zorgt wel voor heel wat schuim onder de douche! En de geur is heerlijk, dus de perfecte zomerse douchegel.

Als laatste is er ook een limited edition van de Camomile Sumptuous Cleansing Butter, die make-up en onzuiverheden verwijdert. Deze limited edition heeft de heerlijke frisse geur van de Japanse tsubaki-camellia, en ruikt heerlijk! Helemaal tevreden met dit fijn product, ik gebruik heb 's avonds voor ik de douche instap om mijn make-up er vlotjes af te halen!


Wat vinden jullie van deze zomerse limited editions? En welke is jouw favoriet?

The Body Shop - Summer Limited Editions
Luscious Lychee - prijzen €5-€8-€18
Zesty Lime Blossom - prijzen €8-€12
Camomile Sumptuous Cleansing Butter – Camellia Limited Edition - 90 ml - €15
verkrijgbaar in de winkels van The Body Shop of in de online shop

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier