Mogelijk gemaakt door Blogger.

Beauty : Chanel - LES BEIGES CRÈME ENSOLEILLÉE


Ik wou deze review al vroeger delen, als de ultieme beauty zomer-tip, maar het weer werkte natuurlijk niet echt mee! Maar, het ziet er naar uit dat het zomerse weer volgende week terugkeert en ik moet zeggen, ik gebruik dit product eigenlijk dagelijks, warme temperaturen of niet! Ik heb het over de Chanel Les Beiges Crème Ensoleillée, een lichte crème-bronzer die je een natuurlijke zonnige teint geeft! Ik deel graag mijn ervaringen.

Deze Crème Ensoleillée uit het gamma van Les Beiges van Chanel, is dus een bronzer in de vorm van een crème/gel met een zijdezachte textuur voor een gezond glow effect en een prachtige zonnige teint aan je gelaat! Hij is verkrijgbaar in drie verschillende tinten: Soleil Tan Bronze, Medium Bronze en Deep Bronze, ik zelf heb de Medium Bronze.

Zoals we gewoon zijn van het merk Chanel, voelt de verpakking van het product heel luxueus aan. Een heavy, ronde verpakking met een glanzend zwart deksel en het Chanel-logo in reliëf. Eenvoudig maar toch chique en verfijnd.


Het is een bronzer in een hogere prijsklasse, je betaald €47, maar je krijgt hiervoor wel 30 gram product waar je echt heel lang mee doet. In vergelijking met andere merken dus echt niet zo duur! 

De textuur ligt een beetje tussen een crème en een gel bronzer, ideaal dus voor tijdens de zomer, maar daarnaast is het ook heel makkelijk om deze aan te brengen dus voor mij zeker iets wat ik het hele jaar door gebruik. Hij is samengesteld met zowel was en poeder wat zorgt voor een mat resultaat, silica voor een gladstrijkend effect en lichtreflecterende pigmenten voor een natuurlijk stralende teint.

Je brengt hem het beste aan met een (kabuki)borstel, op plaatsen waar de zon je huid normaal raakt, dus wangen, neus, voorhoofd, kin en decolleté. Wil je hem meer gaan gebruiken als contour, dan breng je hem aan op of net onder de jukbeenderen naar je oren toe.


Hij is trouwens sinds kort ook verkrijgbaar in een reisformaat, 15 gram, dus heel handig om mee te nemen op vakantie! Ik kocht deze tijdens mijn citytrip in Firenze in de Chanel Beauty Boutique. Deze kost €37, dus iets duurder in vergelijking met de 30gr, maar wel heel handig om mee te nemen op reis want de andere neemt wel heel veel plek in. Hij is verkrijgbaar in twee tinten, de Bronze en Deep Bronze. Ik kocht hier de Bronze, maar testte deze nog niet uit omdat mijn originele bronzer nog niet op is, maar hij is limited edition, dus ik wou hem niet laten liggen.

Maar ik ben dus fan, en vind het de prijs helemaal waard!! Ben je nog op zoek naar een crème-bronzer die zorgt voor een natuurlijk resultaat en een prachtige glow, dan kan ik je deze echt aanraden!

Wat vinden jullie van dit Chanel product?

Verkrijgbaar in de parfumerie, Chanel Beauty Boutiques of online op de Chanel website