Mogelijk gemaakt door Blogger.

14 jaar Sprinkles on a Cupcake


Vandaag vier ik de verjaardag van mijn blog, die maar liefst 14 kaarsjes mag uitblazen!! 14 jaar Sprinkles on a Cupcake, het is toch al een kleine mijlpaal. 14 jaar lang al waar ik lief en iets minder leed deel met jullie, of het nu iets persoonlijks is, reistips of mijn favoriete nieuw beautyproduct. 14 jaar lang al waarbij ik telkens de vraag krijg 'en jij doet dan waarschijnlijk iets met cupcakes'!? Misschien is de naam toch niet zo heel goed gekozen, haha, maar na 14 jaar is het nu toch niet simpel om deze te gaan veranderen. Ik heb er al over nagedacht, maar aan de andere kant iedereen die me toch al even volgt, weet waar het om draait, en kennen mij ook allemaal als PetraCupcake! Dus laat ik het voorlopig toch maar zo!

Ik moet zeggen, het afgelopen blogjaar was er eigenlijk eentje waar er het minste artikels ooit verschenen zijn, hoewel ik me elk jaar voorneem om er toch iets meer voor te gaan. Maar het moet natuurlijk wel leuk blijven, ik wil geen druk voelen dat er wekelijks een artikel MOET verschijnen, en ik wil blijven schrijven over dingen die ik leuk vind! Ik ben de laatste jaren ook meer reiscontent gaan delen, en eerlijk, daar kruipt echt heel veel tijd in want ik wil dan natuurlijk dat jullie echt iets hebben aan mijn tips, en er de nodige mooie foto's aan toevoegen, links naar bv bezienswaardigheden en restaurants, ...

Daarnaast is er natuurlijk ook sociale media, waar ik me op de verschillende kanalen nog altijd probeer toe te leggen om content te delen (bijna dagelijks video's op TikTok en wekelijks leuke beelden en tips op Instagram), dus ik kom er 's avonds en in het weekend niet altijd meer aan toe om foto's te maken voor de blog en artikels te schrijven. Maar vrees niet, ik doe het nog altijd met heel veel plezier en er komen nog heel wat leuke artikels aan!

Ik blijf een blog nog altijd een meerwaarde vinden, ik lees er zelf ook nog wekelijks en ook als ik op zoek ga zelf naar tips of reviews, lees ik toch heel graag de mening/tips van iemand op een blog. Ik merk het op mijn eigen blog ook, mensen komen hier ook vaak toevallig terecht doordat ze iets opzoeken op Google of via Pinterest, dus altijd leuk om tips te kunnen meegeven. Maar uiteraard ben ik het meeste fan van mijn vaste lezers, die toch elke keer de moeite nemen om mijn artikels te lezen, of vaak ook een reactie of like achterlaten. Dus bedankt om ook het afgelopen jaar Sprinkles on a Cupcake te bezoeken en mijn artikeltjes te lezen, of je nu een reactie achterlaat of niet! Zonder jullie kon ik zeker geen 14 jaar doorgaan met zoveel plezier.

Ik blijf uiteraard ook heel erg dankbaar voor alle leuke kansen en samenwerkingen die ik had het afgelopen blogjaar, zowel hier op de blog als op sociale media. Ik heb opnieuw heel wat leuke dingen mogen doen, nieuwe plekken gaan ontdekken, toffe nieuwe producten leren kennen, enkele leuke events mogen meepikken en zoveel meer. Ik besef wel dat ik een mooi voorrecht heb, en blijf hier uiteraard heel erg dankbaar voor, al kruipt er natuurlijk ook wel heel wat tijd in om hier dan iets mee te doen! En uiteraard ben ik ook dankbaar voor iedereen die me na al die jaren blijft steunen: familie, vrienden, fellow-bloggers/content creators/influencers (welke naam of platform dan ook)...

Dus een oprechte dankjewel aan iedereen!! Op naar de 15 jaar...
En zoals elk jaar ben ik ook dit jaar benieuwd naar wat jullie hier graag lezen, welke soort artikeltjes vinden jullie het leukste, en welke zie je hier het komende jaar graag nog verschijnen! 
Liefs, Petra x