Mogelijk gemaakt door Blogger.

Beauty: Daisy Marc Jacobs - Eau So Fresh Pop


Ik denk dat het het eerste jaar is waar ik zo hard aan het aftellen ben naar de lente en de zon! Voorlopig nog niet veel zon te zien, dus ik probeer het dan wat te compenseren door kleurrijke bloemen in huis te halen, en te kiezen voor een vrolijk en heerlijk parfum die me de hele dag een fijn gevoel geeft! En als deze nieuwe Daisy Marc Jacobs, Eau So Fresh Pop, het niet doet, dan weet ik het ook niet! Enkel de verpakking elke ochtend zien, geeft je een instant vrolijk gevoel!

Deze Limited Edition Daisy Pop collectie van Marc Jacobs komt in drie verschillende geuren, naast deze Daisy Eau So Fresh Pop, is er ook de Daisy Pop, een heerlijke bloemige fruitige geur met citrus en viooltjes, en de Daisy Love Pop, een zoete geur met pistache, vanille en bergamot. Maar ik ga het vandaag hebben over de Daisy Eau So Fresh Pop, want ik testte deze uit, en ben helemaal fan! 


Laten we het eerst hebben over de prachtige, kleurrijke verpakking. De matroze flacons springen direct in het oog, niet enkel met zijn mooie kleur, maar uiteraard ook met de witte bloemen met paars, groen en rode accenten in de dop. De color block en verschillende texturen zijn ook een knipoog naar de modecollecties van Marc Jacobs, die ook altijd heel kleurrijk en vrolijk zijn! 


De Eau So Fresh Pop is een heerlijke bloemige fruitige geur, met een verrassende combinatie van framboos en limoen. De topnoten van citroen, peer en limoen zorgen echt voor een verrassend effect zodra je hem gebruikt. Het hart van roos, framboos en viooltjes voegt een vleugje tijdloze charme toe, terwijl muskus, kristalmos en cederhout warmte en diepte geven aan deze levendige geur.


Ik heb hem de afgelopen weken echt dagelijks gebruikt, hij ruikt echt zo fijn en blijft ook lang hangen. Helemaal niet zwaar, maar toch aanwezig, wat ik toch belangrijk vind bij een parfum! Als je dus op zoek bent naar een nieuwe geur, om je toch al even in lentesferen te voelen, dan kan ik deze Daisy Eau So Fresh Pop van Marc Jacobs zeker aanraden!

Wat denken jullie, zou dit een geur voor jou zijn?

Daisy Eau So Fresh Pop - Marc Jacobs
75 ml - €97
Verkrijgbaar in de parfumerie (oa. Ici Paris XL en Douglas)
Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier