Mogelijk gemaakt door Blogger.

Beauty: Yui Skin - Powder Face Cleaner


Skincare, het is iets waar ik met ouder worden, nog meer belang aan hecht, want we willen onze huid toch zo goed mogelijk blijven verzorgen. Ik test nu al eventjes het nieuwe skincare merk Yui Skin en deel graag mijn bevindingen over hun uniek product, de Yui Skin Powder Face Cleaner, dat intussen een vast onderdeel is geworden in mijn huidverzorgingsroutine. Als iemand die altijd op zoek is naar de perfecte huidverzorging, werd ik meteen aangetrokken tot deze revolutionaire poedergezichtsreiniger, niet alleen wegens het unieke product, maar ook omdat duurzaamheid en kwaliteit hier bovenaan staan! 

De Yui Skin Powder Face Cleaner bestaat dus uit een poederformule, die ongelooflijk licht is en fijn gemalen, waardoor het moeiteloos overgaat tot een romig schuim wanneer het wordt gemengd met water. Ik was aangenaam verrast door hoe zacht maar effectief het was in het verwijderen van make-up, onzuiverheden en overtollige olie van mijn huid.


Een van de kenmerken van deze reiniger is zijn veelzijdigheid. Of ik nu minimale make-up draag of een volledig gezicht, de gezichtsreiniger verwijdert effectief alle sporen van vuil, olie en make-upresten, waardoor mijn huid fris, schoon en zacht aanvoelt. Bovendien zorgen toegevoegde plantaardige extracten zoals betaïne en trehalose voor een kalmerend en rustgevend effect, waardoor het geschikt is voor alle huidtypes, ook een gevoelige huid. En daarnaast ook huidproblemen gaat gaan aanpakken, zoals het verminderen van acné!

Daarnaast vind ik het een meerwaarde dat dit product vrij is van agressieve chemicaliën, sulfaten en parabenen, en bestaat uit hoogwaardige, ethisch verantwoorde ingrediënten in hun formules.

Naar verpakking toe, de Yui Skin Gezichtsreiniger wordt geleverd in een strak en minimalistisch flacon, die er niet alleen mooi uitziet, maar ook veel minder plaats inpakt dan een vloeibaar product, waardoor het niet alleen perfect is om plaats uit te sparen in de badkamerkast, maar ook om mee te nemen op vakantie. Er is ook een travel size, dus nog meer plaats uitgespaard! Daarnaast gaat deze ook 3 keer langer mee dan een vloeibaar product!


Het product is ook heel erg makkelijk in gebruik. Ik neem gewoon een kleine hoeveelheid poeder in mijn handpalm, voeg een paar druppels water toe om een romig schuim te creëren en masseer het zachtjes op mijn vochtige huid in cirkelvormige bewegingen. Na grondig spoelen met lauw water voelt mijn huid verfrist en helemaal gereinigd, en helemaal klaar voor de volgende stappen in mijn huidverzorgingsroutine.


Ik ben echt onder de indruk van de Yui Skin Powder Face Cleaner, en heel uniek product die echt doet wat het belooft, en kan het zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een zachte maar effectieve reiniger die zichtbare resultaten oplevert.

Kenden jullie dit product al?

Yui Skin Powder Face Cleaner
45 gr - €40 / 5 gr - €12.5
Verkrijgbaar in de online shop van Yui Skin
Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier