Mogelijk gemaakt door Blogger.

Personal: life lately


Eerst en vooral, mijn excuses dat het hier zo lang stil is geweest. Het is zo een drukke periode al geweest de afgelopen maanden, dat ik gewoon de tijd niet vond om 's avonds of in het weekend nog achter mijn computer te duiken om een blogpostje te schrijven. Maar hier ben ik, met heel wat leuk nieuws en tal van artikel-ideetjes in mijn hoofd, dus ik hoop hier snel wat meer leven te brengen! 
Tijdens de paasvakantie waren wij op vakantie in de USA, met als grote hoogtepunt (als jullie me volgen op sociale media had je het misschien al voorbij zien komen), wij zijn er namelijk getrouwd in Las Vegas! Het was een beetje een last minute beslissing, kort voor vertrek, waardoor ik eerst heel erg bezig was met het plannen van onze trip, en de laatste week ook alles in orde te brengen voor de trouw daar. Nadien wou ik dan ook nog vrienden en familie inlichten, dus jullie begrijpen zeker dat het best een busy time was!
De weekdagen waren ook druk gevuld met werk, en als ik tijdens het weekend niet weg was op een tripje of naar een event, was ik bezig in huis of aan het sporten! Maar ik deel vandaag dus enkele leuke herinneringen van de afgelopen maanden!

Las Vegas Elopement

Uiteraard vertel ik graag wat meer over onze Las Vegas Wedding!! Wij zijn er getrouwd op 2-4-'24, en zoals ik dus al schreef, was het een beetje een last minute beslissing. Niet echt op de dag zelf, daarvoor moet je echt wel nog te veel op voorhand regelen, maar de laatste week voor vertrek hebben we de knoop doorgehakt, want uiteraard hadden we het er al eerder eens over gehad. Die laatste dagen was het dus nog druk om een outfit te zoeken, ik ging voor een rok van bij de Gentse winkel Be-Angeled, gecombineerd met enkele stuks die ik al in mijn kast had liggen, zoals de schoenen en het topje. Ik kocht er in LA nog een handtasje van Ted Baker in een vintage winkel. Onze ringen (en de blazer voor de hubby) kochten we nog de ochtend van onze trouw in Las Vegas, haha kwestie van nog wat extra stress toe te voegen aan onze dag!


We kozen voor de Little White Wedding Chapel, een van de bekendste trouwlocaties in Las Vegas, waar oa. Britney Spears, Bruce Willis & Demi Moore, Michael Jordan, Joe Jonas en Frank Sinatra ook ooit zijn getrouwd. Het is dus best een populaire chapel, dus echt op de dag zelf langsgaan en hopen dat er nog een plekje vrij is, is echt geen optie. Wij hebben dus twee weken op voorhand geboekt, en we hadden nog 3 vrije momenten toen.


Maar het was echt geweldig! We zijn alletwee geen fan van een typisch trouwfeest, dus zo blij dat we dit met ons drie samen kunnen doen hebben. Na de trouwceremonie zelf (die op zich 7 minuten duurde, haha), hadden we nog een photoshoot. Ik boekte een shoot met Siga Gubista, een fotografe die dichtbij Las Vegas zelf woont, en haar stijl van foto's sprak me heel erg aan. Ik wou toch een fijne, mooie herinnering aan onze dag, zonder zelf te stressen of in de weer te zijn met een camera, dus vond het zeker een must om een professionele fotograaf te boeken! Ik ben dan ook heel erg tevreden met de foto's en de aanpak, het was echt heel aangenaam en we voelden ons ook helemaal op ons gemak. Zeker een aanrader indien jullie ooit in Las Vegas zouden trouwen, haha! 


USA Roadtrip

Het is een beetje een jaarlijkse gewoonte geworden, onze trip naar de USA tijdens de paasvakantie. Aangezien mijn man in LA moet zijn voor zijn job, combineren we dit telkens met een gezinsvakantie. Het leuke aan het feit dat we al meermaals in LA geweest zijn, proberen we ook altijd dingen te bezoeken die we nog niet eerder gedaan hebben, dus de echte toeristische activiteiten stonden niet echt op de planning dus superleuk om echt wat meer local activiteiten te doen. Ik maak zeker een eens must do artikeltje voor LA, zodat jullie zeker weten wat te doen!!


Uiteraard staat er altijd een roadtrip op de planning, we gingen deze keer dus van LA naar Las Vegas, waar we natuurlijk al geweest waren maar waarbij we ook enkele toffe uitstappen gedaan hebben in de buurt van Las Vegas, zoals Valley of Fire en Nelson Ghost Town. Nadien reden we door naar Utah, waar we echt de meest geweldige overnachting hadden in een airstream, met drive-in theatre en waar we ons eigen eten maakten op de bbq. Maar vooral de natuur daar was gewoon zo prachtig, zalige wandelingen gemaakt en echt zo genoten! 


Na Utah reden we door tot in Arizona, waar we Horseshoe Bend bezochten tijdens zonsopgang en opnieuw enkele stukken van Route 66 hebben gedaan, en alvorens terug te rijden naar LA, bleven we nog drie dagen in Palm Springs, echt een vakantie tijdens onze roadtrip. Genieten van de zon, zwembad, gezellige omgeving, en uiteraard, want stilzitten kunnen we niet, hebben we ook enkele toffe uitstappen gedaan zoals Joshua Tree National Park, Pioneertown (waar heel wat western films en series opgenomen zijn) en Whitewater Canyon Preserve. We huurden er ook een fiets, dus ook leuk om zo de buurt op een andere manier eens te ontdekken. Ze hebben er zoveel gezellige wijken.


Hello Brugge, Lisse & Nomandië

Ik zei het toch dat het drukke maanden geweest zijn. Naast onze Amerika-roadtrip, ging ik ook nog op weekend met mijn mama en zus naar Brugge. Gelukkig hadden we een zonnig weekend, dus op de planning: terrasjes, shopping, wandelen in de gezellige stad, lekker gaan eten en bezochten we ook nog een museum.


Daarnaast ging ik ook nog naar Nederland, met mijn travel-bestie Freija van Wanderlust on the Rocks. We bezochten hierbij Lisse, op een half uurtje van Amsterdam, waar we dus twee dagen tulpenvelden hebben bezocht, haha! Hoogtepunt hier was Keukenhof, het beroemde bloemenpark in Nederland, dat bekend staat om zijn miljoenen bloeiende tulpen en andere bloemen. Het was echt prachtig om te zien. Uiteraard was dat een bezoekje van een voormiddag, maar voor ons toch een eindje rijden, dus we maakten er een weekendje van, en bezochten in tussentijds ook The Tulip Barn en Tulip Experience Amsterdam, twee tulpenvelden die hun domein eigenlijk openzetten en aankleden waarbij bezoekers foto's kunnen nemen en dus ook effectief tussen de tulpen mogen lopen.


Als laatste tripje, was er eentje met mijn man alleen (echt voor de eerste keer in, misschien 16 jaar??), dus we zagen het een beetje als een mini-honeymoon! We bezochten Giverny en Rouen in Normandië, Frankrijk. Ik wou dolgraag de tuin van Monet in Giverny bezoeken tijdens de lente, en het was er echt prachtig. Oké, we waren er niet alleen tijdens deze tijd van het jaar, het was soms wat aanschuiven, maar op zich een groot domein, dus als je er rondwandelt viel het best mee. Maar het was echt zo mooi om te zien, en dus een must do als je eens in de regio bent. 


Giverny ligt op een uurtje van Parijs, en een uurtje van Rouen. Vanuit Gent was het trouwens ongeveer 3u30 rijden. Op dag twee bezochten we dan ook Rouen, een gezellige stad om rond te wandelen, te winkelen en ook wat cultuur mee te pikken. De kuststeden van Normandië hadden wij al gedaan, maar als jullie er een langere trip van willen maken, is bovenstaande makkelijk te combineren met Etretat, Honfleur, Deauville en Mont-Saint Michel.


Zo zijn jullie alvast weer een beetje mee, waarom het hier dus zo stil was, en waar ik allemaal ben geweest!! Ik heb intussen heel wat nieuwe, geweldige producten in huis, waarvan zeker nog een beauty-review komt, en ik deel heel graag aparte travel-artikeltjes van bovenstaande locaties. Laat gerust weten welke jullie graag als eerste zien verschijnen!!