Mogelijk gemaakt door Blogger.

Beauty: Lancaster - self tan


Van zonnige en warme dagen moeten we het tegenwoordig niet hebben, dus moeten we op zoek gaan naar enkele alternatieve om toch iets zonniger voor de dag te komen. In de wereld van zelfbruiners en bronzers zijn er talloze opties die beloven je een perfecte, zonovergoten gloed te geven, bij mij moet het vooral een natuurlijk resultaat geven. Zo heeft Lancaster een aantal producten op de markt gebracht die beloven je een prachtige, natuurlijke kleur te geven zonder de schadelijke effecten van de zon. Vandaag toon ik jullie graag drie van mijn favoriete producten van het merk: de Self Tan Sun Kissed Face Drops, de Self Tan Golden Body Gel, en de Infinity Bronze Sunlight Cream.

Self Tan Sun Kissed Face Drops

De Self Tan Sun Kissed Face Drops van Lancaster zijn een must-have voor iedereen die op zoek is naar een subtiele, natuurlijke gloed. Deze gezichtsdruppels zijn ontworpen om gemengd te worden met je dagcrème, wat ze extreem gebruiksvriendelijk maakt. Het fijne aan deze druppels is dat je de intensiteit van je tan kunt aanpassen door meer of minder druppels toe te voegen.

Ik gebruik het bijna elke ochtend, en vind het resultaat echt heel natuurlijk maar toch aanwezig. Het product is heel gemakkelijk in gebruik, meng gewoon een paar druppels met je moisturizer en je krijgt een mooie, zonovergoten teint.


Infinity Bronze Sunlight Cream

Nog eentje die ik dagelijks gebruik, is de Infinity Bronze Sunlight Cream. Het is eigenlijk een getinte zonnebescherming die ook echt wel dekkend is, dus die ik zelf als foundation gebruik. Ik heb de kleur light/medium en deze is een perfecte match want geeft een subtiele natuurlijke glow. Komt ook in een medium/dark voor een meer zongebruinde teint. 

Deze crème geeft niet alleen een mooie bronzen kleur, maar bevat ook SPF30, wat betekent dat je beschermd bent tegen de zon terwijl je geniet van een mooie teint. Hij is daarnaast ook hydraterend en blijft echt de hele dag mooi zitten.


Self Tan Golden Body Gel

Voor degenen die hun hele lichaam een mooie zomerse kleur willen geven, biedt Lancaster de Self Tan Golden Body Gel aan. Deze gel is gemakkelijk aan te brengen en droogt snel, wat betekent dat je niet lang hoeft te wachten voordat je je kunt aankleden. Hij geeft daarnaast ook een egale kleur zonder strepen en bevat ingrediënten die ook de huid gaan hydrateren. 

Ik moet zeggen, ik heb deze nog niet echt heel veel gebruikt, want jammer genoeg nog niet echt met blote benen kunnen rondlopen haha, maar ik heb hoop op beterschap, dus misschien moet ik toch iets vooruitziender zijn, en zorgen dat mijn benen alvast een kleurtje hebben als het dan eindelijk zo ver is! 


Als je op zoek bent naar betrouwbare zelfbruiners en bronzers die je een natuurlijke, zonovergoten gloed geven zonder de schadelijke effecten van UV-straling, zijn de producten van Lancaster zeker het proberen waard.

Kenden jullie deze Lancaster producten al?

Lancaster - self tan - Verkrijgbaar bij oa. Ici Paris Xl
Self Tan Sun Kissed Face Drops - 15 ml - €33.90
Infinity Bronze Sunlight Cream - 50 ml - €32.90
Self Tan Golden Body Gel - 125 ml - €33.90
Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier