Mogelijk gemaakt door Blogger.

Happy 2024!!


Dag twee van het nieuwe jaar is hier, en ik wil jullie graag een gelukkig nieuwjaar toewensen! Moge 2024 gevuld zijn met prachtige momenten, plezier, en liefde. Een jaar waarin je volledig jezelf kunt zijn, waar je leert loslaten wat anderen van je denken, waar 'nee' zeggen als het moet ook gewoon kan zonder daar excuses voor te verzinnen, en waar tijd maken voor jezelf, de mensen die je het liefste hebt en je passies een prioriteit is! Ik hoop van harte dat al jullie dromen werkelijkheid worden. 

Onze Kerst, Oudjaar en Nieuwjaarsdag waren rustig, wij hebben gezellig gevierd met familie en ook genoten gewoon met ons drie. De week tussen Kerst en Nieuwjaar had ik een weekje vrij en heb ik echt de tijd genomen om te ontspannen, uit te slapen, kerstfilms te kijken (al was ik meestal wel de enige die enthousiast was hierover, haha), hier in huis wat opgeruimd en gewoon te genieten van kleine momenten met mijn gezin.

Ik moet zeggen, 2023 was best een heavy jaar voor mij, ik voelde me niet altijd goed in mijn vel en mentaal heb ik wel enkele lastige periodes gekend. Maar 2023 had ook veel mooie momenten, ik heb heel veel gereisd, waarbij ik echt wel nieuwe plekken heb ontdekt. Zo ging ik met mijn gezin opnieuw naar de USA maar bezochten we heel wat nieuwe plaatsen, zoals San Diego, New Mexico, ... Gingen we ook naar Spanje voor het eerst als gezin, naar Berlijn en ook Frankrijk bezochten we opnieuw deze zomer, de Dordogne-streek, waar we ook nog niet eerder waren geweest. Ik ging met mijn beste vriendin Freija ook naar Italiƫ, waar we Firenze, Pisa en Lucca hebben bezocht! En als afsluiter van het jaar, gingen we ook nog twee dagen naar Disneyland om er de kerstsfeer op te snuiven (jullie hebben zeker nog een paar travel-blogposts te goed)!

Ik onthoud dus vooral voor het nieuwe jaar voor mezelf, genieten van kleine momenten, veel samen ondernemen als gezin maar ook gewoon leuke dingen doen waar je zelf plezier aan beleeft en mezelf uitdagen om nieuwe dingen te proberen. En uiteraard hoop ik toch opnieuw enkele nieuwe plekken te bezoeken, wat reizen maakt me echt wel gelukkig! 

Ik hoop dat jullie een mooi jaar hebben gehad. Voor die mindere momenten: geef ze een plekje en laat ze achter in 2023, en kijk uit naar prachtige momenten in het nieuwe jaar! Laten we van 2024 een fantastisch jaar maken, gevuld met liefde, vriendschap, plezier, en vooral met gezondheid voor jou en allen die je dierbaar zijn!

Een schitterend 2024 gewenst!
Liefs, Petra x