Mogelijk gemaakt door Blogger.

Beauty: The Body Shop - Winter Limited Editions + gifts


De wintergeuren van The Body Shop, altijd iets om naar uit te kijken! Perfect voor de eindejaarsperiode, maar de winter is nog maar net begonnen dus ideaal om nu in huis te halen en er de komende maanden van te genieten. De heerlijke geuren van dit seizoen zijn Cherries & Cheer, en Pears & Share. Daarnaast zijn er ook tal van leuke gifts dit seizoen, ik zet er enkele op een rijtje! 

Ik begin uiteraard met de nieuwe geuren, en mijn favoriet van de twee is Cherries & Cheer, je raadt het uiteraard, met de heerlijke geur van kersen, amandelmelk en vanille. Ik had gedacht dat hij heel erg zoet zou zijn, maar ik vind de geur echt heel erg fijn. Hij is zoet, maar helemaal niet overdreven. Heeft zeker ook een frisse ondertoon. 


In deze geur testte ik de Cherries & Cheer Shower Gel, Body Butter, Body & Space Mist en de Body & Massage Oil. Ik ben trouwens helemaal fan van het nieuwe product, de body & space mist, je kan deze dus niet alleen op je huid gaan gebruiken, maar dus ook als interieurspray! 


De douchegel vind ik echt ideaal in combinatie met de body butter, de geur blijft zo langer aanwezig. De olie zelf is ideaal als je een iets lichter product wenst te gebruiken in plaats van de body butter, niet alleen dus om bij een massage te gaan gebruiken, maar gewoon ook om je lichaam mee in te wrijven! Mijn huid voelt direct zacht en gevoed aan, helemaal niet vettig.


De geur Pears & Share bevat heerlijke zoete, sappig frisse peer, sleedoornbes en pioenroos. De geur is heel fris en aangenaam, helemaal niet overheersend. Je ruikt iets meer een fruitige bloemengeur dan echt peer, maar ik vind hem heel erg fijn en uniek!


In deze geur testte ik de Pears & Share Body Butter, Body Scrub, Hand Cream en Fragrance mist. De scrub is echt zo fijn, want gaat niet enkel dode huidcellen gaan verwijderen, maar ook gaan voeden dankzij zijn zachte formule met shea boter! 


De combinatie van de body butter en de frangrance mist is ook heel aangenaam om de geur langer vast te houden, zeker als je de mist opspuit als de body butter nog niet helemaal is opgedroogd! De handcrème is ook ideaal om mee te nemen voor onderweg, met zijn 30ml is dit een ideale grote om deze geur ook overdag nog even extra toe te voegen, en uiteraard ook je handen extra te gaan voeden! 


Je hoort het, deze geuren zijn echt de moeite om in te slaan! Ik hoop toch dat ze er volgend jaar ook opnieuw gaan bij zijn! 

Nog een leuke tip, voor die last minute nieuwjaarsgeschenkjes, de gift sets van The Body Shop! Ik zet graag mijn favorieten op een rijtje:

  1. Nutty & Nourishing Shea Essentials Gift, met hierin: Shea Shower Cream 250 ml, Shea Body Butter 50 ml Shea Hand Balm 30 ml, Shea Soap 100 g, Small Ramie Lily 
  2. Soothe & Swish Ginger Haircare Gift, met hierin: Ginger Shampoo 250 ml, Ginger Conditioner 250 ml, Ginger Hair Scrub 50 ml, Mini Bamboo Hairbrush 
  3. Fresh & Festive Edelweiss Skincare Gift, met hierin: Edelweiss Cleansing Concentrate 100 m, Edelweiss Eye Serum Concentrate 10 m, Edelweiss Daily Serum Concentrate 30 ml, Gua Sha Facial Massager 
  4. Florals & Frost White Musk Big Gift, met hierin: White Musk Shower Gel 250 ml, White Musk Body Lotion 250 ml, White Musk Fragrance Mist 100 ml, White Musk Eau de Toilette 60 ml 

Zo, hopelijk hebben jullie nog wat inspiratie hierdoor! Wat vinden jullie van deze nieuwe geuren, en welk pakketje zouden jullie graag onder de kerstboom vinden?


Maak er alvast een fijn eindejaar van en een prettig begin van 2024!! 
Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier