Mogelijk gemaakt door Blogger.

Beauty: The Body Shop - The Big Advent Calendar of Change


Het is zover: Sinterklaas is voorbij en nu kunnen we ons volledig onderdompelen in de kerstsfeer! Maar eigenlijk, met een adventskalender kan dat al vanaf 1 december. Hoewel ik dol ben op de chocoladevariant, blijft het ontdekken van beautyitems ook een favoriet van mij. Daarom ben ik altijd enthousiast over de adventskalenders van The Body Shop, die dit jaar maar liefst 15 jaar bestaan. Dit jaar hebben ze opnieuw drie verschillende formaten, en ik wil graag de The Big Advent Calendar of Change met jullie delen. Als je er nog geen hebt, kan ik deze zeker aanraden.

The Big Advent Calendar of Change is de middelste van de drie adventskalenders die The Body Shop in zijn gamma heeft. Deze kalender bevat 25 producten, inclusief enkele fullsize items, en heeft een totale waarde van €152, terwijl hij €99 kost.

Wat ik er ook zo leuk aan vind, is het handige ontwerp. Ze hebben al een paar jaar hetzelfde concept, namelijk een doosje met schuifjes, wat ik enorm praktisch vind. Ik heb zelfs nog steeds de dozen van de afgelopen jaren om mijn beautyitems in op te bergen.


De beauty-adventskalenders van The Body Shop hebben een nieuw, prachtig geïllustreerd pop-updesign. In elk vakje vind je een Changemaking Beauty-product, gemaakt met krachtige natuurlijke ingrediënten, waar het merk echt helemaal voor staat in al zijn producten. Bovendien brengen deze kalenders de positieve verhalen van verschillende Community Fair Trade-partners van The Body Shop onder de aandacht. Deze partners, verspreid over de wereld, leveren enkele van de meest iconische ingrediënten die in de producten worden gebruikt.

Tot nu toe heb ik al zes items uit de adventskalender kunnen halen, ik zet ze graag even in de kijker: Shea Hand Balm, Almond Milk Lip Care Stick, Strawberry Shower Gel, Almond Milk Cleansing Face and Body Bar, Camomile Cleansing Butter en de Aloe Soothing Sheet Mask. Daar ben ik alvast al heel erg blij mee!


Benieuwd wat er nog allemaal inzit, dan kunnen jullie dat checken op de website van The Body Shop of onderstaande foto's eens goed bekijken ;-).


Wat vinden jullie van deze beauty-adventskalender?

The Body Shop - The Big Advent Calendar of Change
25 producten - €99 (waarde €152)
Verkrijgbaar in de winkels van The Body Shop of op de website van The Body Shop.
Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier