Mogelijk gemaakt door Blogger.

Beauty: De leukste beauty adventskalenders voor 2023


Yes, december staat voor de deur en dat betekent niet alleen dat we in een rechte lijn aftellen naar Kerst, maar dat we eindelijk ook het eerste deurtje van onze adventskalender kunnen openen! Het is uiteraard altijd leuk voor kinderen, maar ook als volwassene is het gewoon een geweldige manier van aftellen. En ja, met chocolade kan je me altijd een plezier doen, maar met nieuwe beauty-producten eigenlijk nog meer! Ik zag dan ook dat ze bij Douglas hele leuke adventskalenders verkopen, en zet graag mijn favorieten op een rijtje, zodat je nog op een tijd eentje kan scoren als je nog op zoek moet gaan naar een adventskalender! 


Wat is een adventskalender?

Een adventskalender is echt de leukste manier om in de kerstsfeer te komen. Vier weken voor Kerstmis tel je af naar 25 december. Advent is de periode voor Kerstmis, vandaar komt dus ook de naam adventskalender. Elke dag kan je een vakje openen en genieten van een klein geschenkje. Vroeger waren deze iets klassieker, maar vandaag de dag vind je ze echt in alle vormen en met heel wat verschillende soorten producten, zo ook dus beauty en make-up!


De leukste beauty adventskalenders van Douglas

Dankzij een beauty adventskalender ontdek je 24 beautyverrassingen, perfect voor jezelf of als geschenk voor iemand ander. Ik vind het ook een ideale manier om nieuwe producten, en ook nieuwe merken te leren kennen. Vaak is het product achter het deurtje een miniatuur, dus perfect om te gaan testen en te zien of je er later misschien een full size product van wenst. 


De beauty adventskalender van Douglas zelf was al in Berlijn in mijn oog gesprongen, maar heb hem toen niet gekocht omdat ik hem niet meer in mijn bagage kreeg! Hij ziet er niet alleen leuk, hij zit ook boordevol geweldige producten van het merk Douglas zelf. Ik heb zelf al een aantal producten in huis van het merk, en ben er heel tevreden van! Zo bevat hij oa. een heerlijk douchegel, make-up, gezichtscrème, nagellak maar ook tal van accessoires zoals een spiegel, scrunchie, make-up borstels, en zoveel meer, voor de prijs van €32.99.

Nog een van mijn favorieten die bij Douglas beschikbaar is, maar jammer genoeg een te hoog prijskaartje voor mezelf, is de Sisley Advent Calender. Het is de allereerste van het merk, maar hij kost dus wel €670. Daarvoor krijg je wel 5 full size producten, 19 miniaturen en 1 cadeau, en de kalender zelf ziet er ook gewoon prachtig uit! 

Nog een geweldig leuke, de adventskalender van Essie. Hij zit in een superleuke jasje, en bevat 8 nagellakken, 10 mini nagellakjes, top coat, mini top coat, mini nagellak remover, mini cuticle oil, mini base coat en mini nagelversterker, voor de prijs van €59.99! Een ideale kalender voor de perfecte manicure. 

Als laatste tip, is een adventskalender met enkel 12 producten, de BareMinerals 12 Days of Joy Holiday Advent Calendar. Je kan dan op 1 december beginnen en elke twee dagen eentje openen, ofwel pas op 12 december beginnen. Deze limited-edition beauty adventskalender bevat make-up- en huidverzorgingsproducten, met 4 full-size producten en 8 mini’s, voor de prijs van €159. Zo bevat hij oa. de Ageless Night Concentrate in full size, die normaal al €66 kost. 

Welke is jullie favoriet? Hebben jullie al een adventskalender in huis?