Mogelijk gemaakt door Blogger.

Beauty: L'Occitane Powdered Shea- Christmas Limited Edition


Hoewel ze bij L'Occitane superleuke giftsets hebben, is de Limited Edition geur voor de feestdagen altijd een musthave! Dit jaar is dit de Powdered Shea, beschikbaar in een bodylotion, handcrème, douchecrème, lipbalsem en zeep. Ook verkrijgbaar, is een ontdekkingstasje, waar een superleuke toilettas gevuld is met vier miniatuurproducten (bodylotion, handcrème, lipbalsem en zeep). Ik testte enkele producten uit, en deel hiervan graag mijn ervaringen! 

Deze nieuwe geur, Powdered Shea, is geïnspireerd door de takken van de olijfboom. Het is een rustgevende mix van sheanoten en olijfbomenhout, waarin poederachtige, romige facetten gecombineerd worden met delicate groene accenten. De producten bevatten uiteraard sheaboter, en ook olijfolie, afkomstig uit de Provence

Ook de verpakking is bij elke limited edition een pareltje, en werd deze maal tot leven gebracht door de fascinerende kunst van de in Londen gevestigde illustrator Steven Wilson. Daarnaast wordt ook gebruik gemaakt van gerecycleerde materialen bij hun producten.


  • Powdered Shea Light Hand cream - 150ml

Als eerste toon ik jullie graag de geparfumeerde handcrème, verrijkt met sheaboter (5%). Hij bestaat uit een opgeklopte formule, die de huid gaat voeden, beschermen en verzachten. Mijn handen voelen inderdaad direct heel zacht en gevoed aan, zonder vet aan te voelen! 


Ook deze Powdered Shea geur is echt heel fijn, maar toch niet overheersend. Je kan deze echt dagelijks gaan gebruiken, niet enkel voor je handen, maar ook voor je nagels en nagelriemen. Jammer dat het een limited edition is, deze mag gerust in het permanente aanbod van mij! 

Ook beschikbaar in 30ml


  • Powdered Shea Rich Body Lotion - 250ml

    Deze rijke lichaamscrème helpt de huid te hydrateren maar daarnaast ook gaan verzachten en voeden. Hij geeft uiteraard ook een hele fijn geur aan de huid! Lijkt me ook perfect om met de Shower Cream te gaan combineren.

    Mijn huid blijft echt de hele dag zacht en gevoed aanvoelen als ik deze 's morgens opdoen, dus echt een aanrader! 


    • Powdered Shea Lip balm - 12ml

      Deze romige lippenbalsem helpt de lippen te voeden en te beschermen. Ik vind deze veel fijner dan de klassieke stick, de formule van deze balsem is echt heel fijn en verzorgend. Ook het formaat is heel erg handig om mee te nemen in de handtas.


      Je hoort het, ik ben fan van de producten en deze fijne geur! Zeker eens gaan ruiken in de winkel als je de kans krijgt! Ontdek de volledige Christmas collection ook op de website.

      Wat denken jullie van deze Powdered Shea producten?

      L'Occitane Powdered Shea - prijzen tussen €5 en €29
      Verkrijgbaar in de L'Occitane winkels, parfumerie of online
      Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier