zaterdag 25 december 2010

Merry Christmas

Vandaag is het kerstdag, dus ik wil jullie allemaal een vrolijk kerstfeest wensen. Hopelijk hadden jullie een aangename, gezellige kerstavond en kerstdag met leuke cadeautjes, fijne familiebezoekjes ... Ik alvast wel!! Verder wil ik jullie graag nog eens laten weten dat ik het super vind dat jullie Sprinkles On A Cupcake blijven bezoeken, en wil ik jullie een MERRY CHRISTMAS wensen!! Geniet nog van de eindejaarsdagen!! Veel liefs Petra x

12 opmerkingen:

 1. Merry Xmas to you! En dat het nieuwe jaar maar veel moois, liefs en warms op he mogen sprinklen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Bedankt girls!!
  @ Dalaluz, bedankt voor de leuke en lieve comment!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Superschattig! Jij ook een hele fijne kerst en je blog is leuk!

  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 4. You have a lovely blog! And I hope you will visit mine. xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik wens je een vrolijke tweede kerstdag toe! :-) :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Voor jou ook nog fijne eindejaarsdagen! x

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.