Mogelijk gemaakt door Blogger.

China Glaze: Sugar Plums

Vandaag heb ik een feestelijk lakje op mijn nagels, namelijk Sugar Plums van China Glaze, ideaal voor oudejaarsavond dus!! Het lakje kwam in een setje 'Oh Ruby Deer' die ik kreeg in mijn Secret Twitter Santa pakje (later meer daarover). Het setje bevat 2 lakjes, Sugar Plums' en 'Ruby Deer' en een schattig rendierknuffeltje!! Het is een donkerrood/bordeau kleurtje met subtiele glinsters erin. Mooi kleurtje voor de winter en ideaal voor de feestdagen. Ik ben heel tevreden van China Glaze lakjes, ze lakken goed en blijven lang mooi. Hier deed ik 2 lagen op mijn nagels om alles mooi egaal te maken. Wat denken jullie van het kleurtje? En voor welk kleurtje gaan jullie op oudejaar? Verder wens ik jullie allemaal een heel gezellige, leuke oudejaarsavond en een goed begin van het nieuwe jaar!! Tot in 2011!! Petra x