Mogelijk gemaakt door Blogger.

Lush Dream Wash & Dream Cream

Oh my, wat is het superkoud!!!
Brr, superkoude temperaturen buiten, en op mijn werk is het altijd heel warm, dat is niet goed voor huid.
Ik krijg daar droge benen, armen, handen, enz. van.
Bij Lush raadden ze me de Dream Wash en de Dream Cream aan, dus deze testte ik eens uit.
De Dream Wash is een genezende smoothie voor in de douche, ideaal voor een geïrriteerde huid.
Alles wat kalmerend werkt, zit hierin verwerkt.
De geur vind ik persoonlijk zelf niet zo aangenaam, hij is heel sterk en nogal kruidig, maar natuurlijk is de verzorging van de huid wel het belangrijkste. Ik had nog nooit een shower smoothie gebruikt, en vind het wel jammer dat hij eigelijk niet schuimt. Het is ook nogal een dikke massa dus smeert moeilijk open. Mijn huid voelde wel proper, maar eigelijk wat hard (deed me denken aan mijn haar die ik gewassen had met een shampooblok, dit voelde toen ook heel hard, en bij mijn review kreeg ik bij de comments toch wat tips van mensen dat dit echt zo voelt als je haar heel proper is).
Lush raadt ook aan na een douche met de Dream Wash, je in te smeren met de Dream Cream, hun best verkopende bodycreme.
Het is een ongelofelijk helende, verzachtende créme, ideaal dus voor een winterhuidje, maar zeker ook voor een echte probleemhuid.
En ik ben er echt weg van. Hij heeft ook een speciale geur, maar is niet zo sterk en hij werkt echt goed!!
Mijn lichaam is echt zacht, prikt ook niet op wat gevoelige plekjes door de kou. Ook voor mijn zoontje gebruik ik het, want hij heeft hele droge knieën en nu in de winter prikken die in douche of bad door het warme water, ook als ik er iets anders van créme aansmeer. Deze werkt heel verzachtend en je ziet ook dat het geneest!
Van de Dream Wash ben ik persoonlijjk niet zo overtuigd, maar de Dream Cream ga ik na deze tester zeker zelf aanschaffen!!
Wat denken jullie? en wat gebruiken jullie om jullie wintervelletje te beschermen?