Mogelijk gemaakt door Blogger.

Kruidvat fruit for body and hair

Sinds kort heb je bij de winkels van kruidvat nieuwe verzorgingsproducten van hun eigen merk.
Leuke kleurtjes, geurtjes en heel fruitig.
Je hebt de nieuwe collectie Body Fruit, die bestaat uit een douchegel, bodylotion, bodybutter en bodyscrub, in verschillende fruitgeuren.
Ik kocht de Shower Cream in het geurtje Coconut & Sheabutter. Ik ben helemaal gek van kokosgeurtjes en was er dus wel benieuwd naar. Kruidvat beschrijft deze douchecreme als caribisch lekker, je huid wordt er superzacht en soepel van.
Ik vond het een aangenaam product om op je huid te voelen. Zacht en licht schuimend. De geur was een beetje afwezig, in de douche, dus achteraf ook!!
Verder heb je ook de collectie Fruity Botanicals, die wel al een tijdje in de winkels ligt. Dit is een collectie voor het haar, die bestaat uit shampoo's, conditioners en haarmaskers met fruit- en plantenextracten.
De verpakkingen doen me erg denken aan de Herbal Essences lijn.
Ik kocht de shampoo in de geur Pomegranate extract, anti-frizz, voor extra verzorging voor droog en pluizig haar. Geeft extra hydratatie en maakt je haar levendig. Het geeft een weldadig schuim voor een grondig reinigende werking en je haar voelt weer als zijde.
En inderdaad, heel veel schuim, wat ik superleuk vind in de douche, geeft je direct een heel proper gevoel. Ruikt lekker maar de geur blijft niet echt hangen.
Voor de conditioner koos ik voor Lotus Flower Extract. Geeft droog en beschadigd haar extra verzorging. Maakt je haar zacht, soepel en verzorgt het intensief.
Ik vond deze echt het beste ruiken van de haarproducten (de shampoo van deze was uitverkocht anders had ik deze ook geprobeerd). Mijn haar voelde inderdaad wel zacht aan, de geur was een beetje aanwezig, maar bleef toch niet zo erg hangen dan ik gehoopt had.
De kruidvat producten zijn natuurlijk helemaal niet duur. Ze zijn zeker perfect qua prijs-kwaliteit, juist jammer dat de heerlijke geurtjes niet zo blijven hangen, dat vind ik wel leuk na een douche dat je lichaam en haar blijven ruiken naar je heerlijke doucheproductjes.
Hebben jullie al producten gebruikt uit deze reeksen?