Mogelijk gemaakt door Blogger.

Kérastase Elixir Ultime

Ik won deze Kérastase Elixir Ultime bij een winactie bij de superleuke blog van Kim, It-Girl, bedankt meid!! Het is een veelzijdig haarproduct verrijkt met een complex van 4 uitzonderlijke oliën:
Pracaxiolie: afkomstig uit het amazonegebied, geroemd om haar rijke, verzorgende eigenschappen •Arganolie: afkomstig uit Marokko, blijft Arganolie 1 van de meest bekende oliën ter wereld. Erkend om haar voedende eigenschappen •Maisolie: wordt in Centraal-Amerika en Oost-Europa gewonnen uit maiskiemen. Een legendarische olie voor Kerastase; dit werd gebruikt in het eerste haarmasker van Kerastase. •Cameliaolie: afkomstig uit de Cameliabloemen in Centraal-en Oost-Azie. Luxueus en heerlijk geurend.
Elixir Ultime is geschikt voor alle typen haar en het verzwaart het haar niet. Het is een intensief, verzorgend en glansversterkend elixir.
Het maakt het haar zacht, soepel en glanzend, het haar voelt luchtig, veerkrachtig en beschermd.
Kan gebruikt worden:
- voor het wassen: om het haar te reinigen en voeden.
- als leave-in verzorging: als het haar intensieve verzorging nodig heeft, enkel voor lengten en punten van het haar.
- voor het föhnen: voor een voedende en herstellende werking. Gebruiken op handdoekdroog haar, op de lengten en de punten.
- als finishing touch: perfectioneert het haar en voorkomt de invloeden van vocht.
Bij dik haar toepassen over het gehele haar, bij fijn haar enkel de lengten en de punten en bij vet haar de hoofdhuid vermijden.
Eerst en vooral vind ik het product er super luxueus uitzien, met de gouden verpakking. Ik gebruikte de olie al op de verschillende manieren, en vind het supergoed. Dacht dat het mijn haar vet zou maken of verzwaren, maar dit is absoluut het geval niet. Het maakt mijn haar glanzend en zacht, het voelt gezond aan en het ruikt heerlijk.
Ik gebruik ongeveer 3-4 pompjes voor men haar, maar ik heb dan ook lang haar. Je moet voor jezelf wat uitzoeken hoeveel je best gebruikt.
Gebruiken jullie soms oliën, serums of maskers voor het haar?