Mogelijk gemaakt door Blogger.

Queen Helene Mint Julep Masque

Ik was superbenieuwd naar het gezichtsmasker van Queen Helene, Mint Julep Masque. Ik had er al zoveel goeds over gelezen dat ik het heel graag eens wou uitproberen. Het is een gezichtsmasker dat puistjes sneller helpt uitdrogen, zwarte puntjes verwijderd en vergrote poriën kleiner maakt. Het masker op een droge, zuivere huid aanbrengen. Na enkele minuten begint het masker op te drogen en hard te worden, wat ervoor zorgt dat onzuiverheden uit je poriën getrokken worden. Nadat het masker bijna volledig opgedroogt is, ongeveer 15 min, het gewoon met warm water en een washandje verwijderen. Je huid voelt proper en zacht aan. Wat vind ik er nu zelf van? Ik vind het een supergoed product. Het is een dikke lichtgroene pasta, die ruikt naar munt (doet me eigelijk denken aan tandpasta), wat ik wel verfrissend vind. Het masker smeert makkelijk open, doordat het dik is laat het een goede laag achter op het gezicht. Droogt snel uit, je gezicht voelt wat trekkerig dus je voelt echt dat het begint te werken. Als het helemaal droog is, neemt het ook heel makkelijk af. Er vallen zeker geen brokjes af, dus dat is wel een pluspunt.
Mijn gezicht zag er echt zuiver uit, poriën waren toch wat verkleind, onzuiverheden iets minder aanwezig. Ideaal inderdaad ook voor puistjes uit te drogen, en ook de huid is minder vet. Ik vind het een echte aanrader, ik koop het zeker opnieuw als mijn tube leeg is!
Hebben jullie deze al gebruikt? Of een ander gezichtsmasker?