zondag 3 juli 2011

L'Oréal Sublime Bronze One Day

L'Oréal heeft dit jaar een volledig nieuw gamma zelfbruiningsproducten op de markt, de Sublime Bronze.
Het bestaat uit 7 verschillende producten met zelfbruiners, zowel voor gezicht, benen, lichaam, spray, doekjes, lotion, ...

Het product waar ik het meest benieuwd naar was is de Sublime Bronze One Day.
Het is een getinte gel, je hebt een product speciaal voor de benen en 1 voor het gezicht, het geeft je een licht en natuurlijk gebruind resultaat maar het bevat geen zelfbruiner.
Het gebruinde effect houdt de hele dag en is te verwijderen met water en zeep.

Ik heb altijd een beetje schrik van zelfbruiners. Schrik dat ik 2u na het aan te brengen oranje ga uitslaan of strepen ga hebben, en als ik dan 's morgens beslis om een jurkje of rok aan te doen en dan mijn witte benen spot, heb ik ook geen zin om zelfbruiner aan te brengen net voor ik de deur uitmoet.

Deze getinte gel is dan ook ideaal. Je ziet ook echt verschil, mijn benen zien er een tintje bruiner uit, maar het is echt een natuurlijk resultaat. Je kan er ook een tweede laag over aanbrengen, voor een nog intenser resultaat.

Heb je wat strepen van ongelijk uit te wrijven, was je het gewoon af met water en zeep.
Ik moet zeggen, mijn handen zien er serieus oranje uit, en moet je er echt op wrijven met een spons om het mooi af te wassen, maar op je benen zie je dat echt niet, gelukkig!

Ook de sublime Bronze One Day voor het gezicht vind ik een aangenaam product. Ik grijp er minder snel naar dan voor men benen, maar hij werkt even goed. Zeker op een warme dag is het wel leuker deze te gebruiken voor een bruiner tintje, dan make-up aan te brengen, die toch iets zwaarder aanvoelt in zomerse temperaturen.

Werkt op de zelfde manier als die voor de benen, maar het product zelf is iets lichter, iets meer waterachtig.
Het product ziet er zo echt donker uit, en als je voor het eerst aanbrengt denk je, oh my komt dit goed, maar het smeert echt heel makkelijk open en trekt goed in!!

Ok, het is natuurlijk een werkje dat je elke dag moet herhalen, ipv met een zelfbruiner heb je direct een week of zo bruinere benen, maar ik vind dit een ideale oplossing voor als het 's morgens snel moet gaan en je geen risico's durft te nemen.
Het enige wat ik iets minder vind, ze hebben wel een beetje de typische geur van een zelfbruiner, maar stoort eigelijk niet wanneer je hem ophebt.
Ik ben alvast fan, en mijn witte benen ook :)!

Te koop voor 14€ bij de drogisterij of supermarkt

Wat denken jullie ervan?

Ps: Jullie kunnen vanaf vandaag stemmen op mijn Rock Chick look bij Project Blogway. De stemming loopt tot woensdag, en jullie kunnen elke dag jullie stem achterlaten! Alvast bedankt x

10 opmerkingen:

 1. ik ben ook altijd bang dat het oranje word.. Maar nu ik je review heb gelezen ga ik ze toch ook maar is testen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik gebruik eigenlijk nooit zelfbruiners :) Ik loop niet vaak rond met blote benen en ik ben eigenlijk wel trots op mijn lichte huidskleur.

  Wel leuk dat deze zo goed blijken te werken. Ik heb overlaatst nog een geval zien lopen met oranje vlekken op haar benen en zelfbruiner op haar wit rokje. Te erg gewoon.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben ook niet zo van de zelfbruiners, ben ook bang voor een onnnatuurlijk resultaat. Maar als ik het resultaat op jouw benen begin ik mijn mening toch te herzien wat dit product betreft ;-) Goeie review dus meid!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het lijken me echt super fijne producten, al gebruik ik wel geen zelfbruiner producten.
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben niet echt een fan van zelfbruiners vanwege het geurtje als ze beginnen werken. Dat muft zo :-) Hopelijk ruiken deze producten beter.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb die voor het lichaam gisteren voor het eerst gebruikt (voor de festival foto's van Project Blogway) en mijn handpalmen bleven echt oranje-bruin :( haha, maar voor mijn benen heeft het wel mooi gewerkt! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik kan hem nooit vinden bij kruidvat

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Is deze nog wel in het assortiment?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Geen idee, ik ga eens kijken bij mijn plaatselijke kruidvat, en anders vraag ik het eventjes na bij L'Oréal! Hou je op de hoogte!

   Verwijderen
 9. Ik heb gisteren voor het eerst,sublime bronze one day, geprobeerd. En ik ben echt zeer tevreden over het resultaat. Ik heb het over de ,afwasbare, gezicht en hals versie. Ik gebruik buiten mascara en lipverzorgingsproducten geen make up producten. Maar een zongetinte look geeft je net even dat beetje meer. Zelfbruiners voor het lichaam zijn aan mij niet besteed. Wat je handen betreft kun je twee dingen doen. Of je gebruikt een wattenschijfje om het op te brengen of je gooit wat bleekwater op je vingertoppen en dan goed wrijven,afspoelen en dan ook nog de bleekgeur weg wassen. Vergeet niet de bovenkant van je handen mee te bruinen want het is geen gezicht als met je ongekleurde handen bij je gezicht komt. (denk aan rokers)

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram