Mogelijk gemaakt door Blogger.

Nieuwtjes

Vandaag hou ik jullie terug op de hoogte met enkele leuke nieuwtjes:

♦ Springfield lanceert online shop in Benelux.
Kennen jullie het merk Springfield? Ik zou vroeger nogal snel de winkel voorbijgelopen zijn, maar ik heb er echt al superleuke spulletjes gevonden.
Na de succesvolle start van de Spaanse online shop in 2010, opent Springfield nu ook in de Benelux zijn virtuele deuren.
de shop bevat kledij en accessoires voor zowel vrouwen als mannen.
Naast de volledige Springfieldcollectie die je in de winkels vind, zullen ook regelmatig items exclusief online worden aangeboden.

Je kan kiezen voor thuislevering of afhalen in een Springfieldwinkel in de buurt.De aankopen worden geleverd binnen de 48u, en je kan ze ook terugbrengen of ruilen in een Springfieldwinkel of thuis laten ophalen en ruilen.

Check dus zeker eens de Springfield Webshop.

♦ Parasolletje voor je drankje
Ik zag deze superleuke tafelparasol, en wou dit toch eens met jullie wou delen.
In de zomers is er niets leuker en gezelliger dan buiten in het zonnetje te zitten in de tuin of op het terras, met een drankje en een hapje. En met deze parasol hou je je drankje ook lekker fris in de schaduw.
Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren of prints (of je kan er ook eentje helemaal zelf ontwerpen), en met een natuurstenen voetje of een tafelklem.

12,95€ voor eentje, of 19,95€ voor twee stuks, meer info tablesol.eu
Cute, or what!?

♦ Glam at Heart for Make-A-Wish
De lieve Elfi van de webshop Glam at Heart, vol candy-juweeltjes en sugar-beautyproducten, lanceerde nu een t-shirtcollectie in samenwerking met Make-A-Wish Belgium, die wensen van ernstig zieke kinderen in vervulling laat gaan.

De collectie, genaamd 'unwrap me' bestaat uit 4 superleuke t-shirts, die een zoete boodschap bevatten om te bouwen naar een betere en zoetere wereld.
De t-shirts, verkrijgbaar in alle maten, 2 modellen shirts, 4 prints, kosten 34,95€, waarvan 5€ naar Make-A-Wish gaat.

Meer info via de Glam at Heart facebookpagina of mail naar hello@glamatheart.com.
ps: check ook de glam at heart webshop for some sweet sales ;)

♦ Disney Couture Minnie Mawi
Er werd bekend gemaakt dat de volgende Disney Couture collectie een samenwerking wordt met juwelenmerk Mawi London. De twee ontwierpen een limited edition collectie rond Minnie Mousse, 'Minnie Mawi'. De collectie werd gemaakt in de herkenbare Mawi-stijl samen met Disney's unieke stijl. Er zijn nog geen foto's beschikbaar, maar denk Glitz and Glamour, Pears and Ribbons.
Meer info normaal vanaf September, dus ik hou jullie op de hoogte als ik de eerste foto's spot!
bron

That's it for today! x