Mogelijk gemaakt door Blogger.

L'Oréal Sublime Bronze One Day

L'Oréal heeft dit jaar een volledig nieuw gamma zelfbruiningsproducten op de markt, de Sublime Bronze.
Het bestaat uit 7 verschillende producten met zelfbruiners, zowel voor gezicht, benen, lichaam, spray, doekjes, lotion, ...

Het product waar ik het meest benieuwd naar was is de Sublime Bronze One Day.
Het is een getinte gel, je hebt een product speciaal voor de benen en 1 voor het gezicht, het geeft je een licht en natuurlijk gebruind resultaat maar het bevat geen zelfbruiner.
Het gebruinde effect houdt de hele dag en is te verwijderen met water en zeep.

Ik heb altijd een beetje schrik van zelfbruiners. Schrik dat ik 2u na het aan te brengen oranje ga uitslaan of strepen ga hebben, en als ik dan 's morgens beslis om een jurkje of rok aan te doen en dan mijn witte benen spot, heb ik ook geen zin om zelfbruiner aan te brengen net voor ik de deur uitmoet.

Deze getinte gel is dan ook ideaal. Je ziet ook echt verschil, mijn benen zien er een tintje bruiner uit, maar het is echt een natuurlijk resultaat. Je kan er ook een tweede laag over aanbrengen, voor een nog intenser resultaat.

Heb je wat strepen van ongelijk uit te wrijven, was je het gewoon af met water en zeep.
Ik moet zeggen, mijn handen zien er serieus oranje uit, en moet je er echt op wrijven met een spons om het mooi af te wassen, maar op je benen zie je dat echt niet, gelukkig!

Ook de sublime Bronze One Day voor het gezicht vind ik een aangenaam product. Ik grijp er minder snel naar dan voor men benen, maar hij werkt even goed. Zeker op een warme dag is het wel leuker deze te gebruiken voor een bruiner tintje, dan make-up aan te brengen, die toch iets zwaarder aanvoelt in zomerse temperaturen.

Werkt op de zelfde manier als die voor de benen, maar het product zelf is iets lichter, iets meer waterachtig.
Het product ziet er zo echt donker uit, en als je voor het eerst aanbrengt denk je, oh my komt dit goed, maar het smeert echt heel makkelijk open en trekt goed in!!

Ok, het is natuurlijk een werkje dat je elke dag moet herhalen, ipv met een zelfbruiner heb je direct een week of zo bruinere benen, maar ik vind dit een ideale oplossing voor als het 's morgens snel moet gaan en je geen risico's durft te nemen.
Het enige wat ik iets minder vind, ze hebben wel een beetje de typische geur van een zelfbruiner, maar stoort eigelijk niet wanneer je hem ophebt.
Ik ben alvast fan, en mijn witte benen ook :)!

Te koop voor 14€ bij de drogisterij of supermarkt

Wat denken jullie ervan?

Ps: Jullie kunnen vanaf vandaag stemmen op mijn Rock Chick look bij Project Blogway. De stemming loopt tot woensdag, en jullie kunnen elke dag jullie stem achterlaten! Alvast bedankt x