Mogelijk gemaakt door Blogger.

Give yourself a preppy look

Ik kreeg deze week een mailtje van het merk Tommy Hilfiger, om me op de hoogte te houden van een leuke challenge, de Tommy Hilfiger Prep Style Challenge.
Ik vond het leuk deze advertorial met jullie te delen, want je kan een citytrip naar een hippe stad naar keuze winnen (LA, NY, Parijs, Londen, Milaan,...) én een cadeaubon ter waarde van 500€.
De wedstrijd loopt tot eind augustus.
Het enige wat je hoeft te doen is een foto toe te voegen in je eigen preppy style. De Prep Style deelnemer met de meeste stemmen wint.

Dus als je wilt deelnemen, klik op het kadertje hieronder voor meer info.
En laat het dan ook weten als je een foto ingezonden hebt, dan kan ik op jullie stemmen!!
Misschien waag ik mijn kans ook wel, ik hou jullie op de hoogte!De preppy look wordt wel vaker gelinkt aan het merk Tommy Hilfiger, het is een elegante en klassieke kledingsstijl.
Preppy staat eigelijk voor preparatory en verwijst daarmee naar de Amerikaanse high school als voorbereiding voor de universiteit. Deze stijl wordt dan ook vaak de college-look genoemd.

De stijl was populair in de jaren '80, kwam terug op in 2000 en is ook nu, ruim 10 jaar later, terug in. Vooral de serie Gossip Girl maakt deze look terug populair.
Denk daarbij aan blazertjes, schooluniformen, sportieve invloeden zoals een hoodie of een baseball-jasje, maar ook rokjes, chino broeken en blousjes mogen niet ontbreken. Kies ook voor haaraccessoires en sjaaltjes.
Naast Blake Lively en Leighton Meester, is oa. ook Alexa Chung en Olivia Palermo fan van de preppy look.

Ik vind het alvast een leuke look.
Kiezen jullie soms voor deze stijl?

Sponsered by Tommy Hilfiger