Mogelijk gemaakt door Blogger.

L'Oréal Mythic Oil

Ik kreeg vorige week de Mythic Oil van L'Oréal toegestuurd om te testen. Ik probeerde hem onmiddellijk, and let me say: Ik was op slag verliefd!
De geur is zalig, mijn haar zo zacht, ...


De Mythic Oil is een unieke olie geïnspireerd op Oosterse schoonheidsrituelen, die alle haartypen voedt, in model houdt en verheldert.
Het is een combinatie van twee schoonheidsoliën die het haar voeden, beschermen en doen glanzen:
- Avocado-olie: Staat bekend voor zijn uitzonderlijke voedende eigenschappen en ongeëvenaarde lichtheid. Is rijk aan Vitamines A, B1, B2 en D.

- Druivenpit olie: Bevat een hoog gehalte linolzuur, één van de krachtigste anti-oxidanten ter wereld, en essentiële vetzuren. Deze voedt droog haar zonder het te verzwaren.

Het is ook een multifunctionele olie, die zowel als verzorgingsproduct of als stylingsproduct kan gebruikt worden.
Ze is geschikt voor alle haartypes, waaronder ook fijne haren. De haren worden soepel, schitteren en hebben een geweldige schijn.

- Als Blow Dry / Brushing Olie: om het haar glad en soepel te maken, intens te doen glanzen en vlotter te brushen. Ook de droogtijd wordt een pak sneller.

- Als Finish: om het haar te doen glanzen, te verzachten en duurzaam te beschermen tegen kroezen. Helpt ook het kapsel te fixeren, het haar te verhelderen, splittende en droge punten te herstellen.

Zoals ik dus al schreef, ik vind het een superproduct.
Eerst en vooral, de geur!! Hij ruikt echt heel goed.
Het is een olie, altijd wat tricky, maar het maakt men haar echt niet vettig. Mijn haar is echt zacht en gevoed, en het glanst mooi! 1 à 2 pompjes aanbrengen is meer dan voldoende.
Ik draag meestal mijn haar in een staartje, en breng het dan ook op mijn volledige staart aan.

Ook als blow dry olie doet hij zijn werk. Aanbrengen op handdoekdroog haar, net voor het drogen, en inderdaad, het lijkt toch precies zo dat ik minder lang moet drogen eer mijn haar droog is. En ook na het drogen voelt mijn haar heel zacht aan.

Ook de verpakking ziet er zo luxueus uit. Hij lijkt wel van goud, afgewerkt met mooie bloemenprint.
Flesje is van plastic, dus kan gelukkig niet breken moest je het per ongeluk laten vallen.

Te koop bij je L'Oréal kapper, Ici Paris XL of bij Pro-Duo, voor de prijs van 24,60€
Meer info over dit en hun andere producten, of te weten waar een L'Oréal kapper in je buurt zit, vind je op de L'Oréal website.

Wil je deze graag ook eens uitproberen om te zien of jullie er ook zo gek op zijn!! Hou Sprinkles on a Cupcake in de gaten deze week, voor alweer een superleuke winactie :)