Mogelijk gemaakt door Blogger.

Schwarzkopf Gliss Kur Ultimate Repair

Ik test heel veel verschillende haarproducten van diverse merken, dat ik het zelf soms moeilijk vind om uit te maken welke ik nu echt tot mijn favorieten reken enzovoort.
Nu ben ik volop de nieuwe Schwarzkopf Gliss Kurr Hair Repair shampoo en conditioner aan het uitproberen. Ze zijn bijna leeg, dus ik denk dat ik er nu wel mijn oordeel over kan schrijven.

Ik verzorg mijn haar goed, met af en toe een masker, olie speciaal voor het haar, ... Daardoor heb ik niet echt het gevoel dat mijn haar kapot is of in slechte staat.
Maar onderaan heb ik wel wat last van droge punten, doordat het toch zo lang is.

De Gliss Kurr Hair Repair is voor sterk beschadigd en droog haar.
Het bevat de Repair-Innovation met 3x liquid Keratine. De formule met haar-identieke elementen herstelt doelgericht en vult beschadigingen op met het driedubbel concentraat van vloeibare keratine.

Het Ultimate Repair-gamma bestaat uit een shampoo, conditioner en een masker.
- De shampoo herstelt de vitaliteit en de glans van het haar. Hij vergemakkelijkt het kammen van zowel droog als nat haar. Gaat ook statische elektriciteit tegen, zonder het haar zwaarder te maken.
- De conditioner maakt het haar makkelijk doorkambaar en buitengewoon zacht en glanzend.
- Het masker zorgt voor een intensieve verzorging in slechts één minuut.

Wat vind ik er nu van?
Eerst en vooral, ik vind alle producten van het merk Gliss Kur heel goed in prijs-kwaliteit. Je betaald er echt bijna geen geld voor en het zijn heel goede producten.
Nu, terug naar de shampoo en conditioner van deze reeks.
Ik vind de verpakking heel stylish, met het zwart en goud! Ziet er heel luxueus uit!
Ik ben er best tevreden van. Mijn haar voelt zacht, glad en gezonder, de droge punten zijn ook helemaal niet meer droog.
Ik vind ook dat mijn haar er langer proper mee blijft.
Hij schuimt ook lekker veel, vind ik altijd leuk, waardoor je niet heel veel nodig hebt.

Ik ben iets minder fan van de geur (maar ik denk dat het aan de formule van de keratine ligt, heb nogal een product met keratine uitgetest, en hij ruikt zowat hetzelfde). Dat is natuurlijk persoonlijke smaak, en dat doet natuurlijk niets af van het feit dat hij zijn werk goed doet.
Voor heel zwaar beschadigd haar kan ik natuurlijk niet zeggen of het effectief de kwaliteit van je haar heel veel zal verbeteren, maar ik zou toch aanraden, voor een prijs van 3,39€ het zeker eens uit te proberen!

Wat denken jullie ervan?

Te koop in de meeste warenhuizen en drogisterijen 
shampoo en conditioner: 3,39€
masker: 6,79€