Mogelijk gemaakt door Blogger.

Beauty: Goodiebox - Sunny Side Up


Ik stel jullie vandaag graag de nieuwste Goodiebox voor, die helemaal in het teken staat van de zomer! Ik vertelde hier al over mijn eerste ervaring met Goodiebox, en mocht onlangs de box van juli ontvangen, Sunny Side Up. Daarmee willen ze zich focussen op het zonnige in elke situatie zien, meer bepaald het focussen op het positieve van wat je in de spiegel ziet. Look at the sunny side of you!
Met de inhoud van deze box ben je helemaal klaar om de zonnigste periode van het jaar tegemoet te gaan! Het is een verzameling van zes zomerse producten die jou goed zullen verzorgen. Kijk je eventjes mee?

Allemaal nieuwigheden in deze maand's box voor mij, wat ik altijd een pluspunt vind! Producten waar ik zelf niet naar zo grijpen in de winkel, of het bestaan er niet altijd van weet. Zo leuk om die op deze manier te leren kennen en uit te proberen.

Het meeste benieuwd ben ik naar het Masque Me Up, aftersun sheet mask (waarde €6.5)! Het is een hydraterend aftersun maskertje die verzachtend en vochtinbrengend werkt, maar ook je gezicht gaat beschermen tegen uitdroging en roodheid. Ideaal na een lange stranddag!
Hij bevat watermeloen extract, wat echt een verkoelend effect geeft maar ook verbrande huid gaat verzachten. Daarnaast bevat hij ook kokoswater, perfect voor extra hydratatie en heeft ook een anti-aging effect!
Nog een kleine tip: plaats het masker voor gebruik 5 minuten in de koelkast voor een extra verkoelend effect!

Het tweede product in de box, zijn deze Seacret makeup remover wipes (waarde: €27). Met deze vochtige doekjes kan je dus je makeup gaan verwijderen, maar niet alleen dat. Hij bevat mineralen vanuit de dode zee, maar ook komkommer, aloĂ« vera en vitamine E die zorgen voor een zijdezachte huid.
Ik ben zelf nu niet zo een fan van vochtige doekjes om mijn makeup te verwijderen, maar kan natuurlijk wel handig zijn na een lange dag of om mee te nemen op vakantie.

AloĂ« vera staat bekend als ideaal product tijdens de zomer, dus deze AloĂª Vera gel van Kueshi (waarde: €15.99 voor 250ml) is dus perfect! De gel bevat alleen het essentiĂ«le deel van deze wonderplant en is voor 99% zuiver.Hij maakt je huid echt zacht, herstelt de vochtbalans en helpt bij verbranding en irritatie. Ook bij wondjes, kneuzingen en zelfs insectenbeten is de gel effectief!
Een must have dus om overal mee naar toe te nemen deze zomer!

Ook onze voeten kunnen wel wat extra verzorging gebruiken tijdens de zomer. De voetenbalsem van Rituals, The Ritual of Karma (waarde: €10.90), werkt verkoelend, voedend en verzachtend. Pluspunt, hij ruikt heerlijk!
Daarnaast zat er ook nog een kortingsbon van €5 van Rituals bij!

De kleinste tube in deze box, is de Ice Source Moisturizing Gel van Polaar. Het is een hydraterende gel die heel verfrissend aanvoelt. Daarnaast voelt je huid gehydrateerd, zijdezacht en stralend!

Het laatste product, is een 2-in-1 bokkepootje van Fulgent World. Perfect om je nagels te gaan verzorgen. Langs de ene kant een hoefvormig voetje, om de nagelriemen naar achter te duwen. En langs de andere een punt, ideaal om je nagels op te poetsen.

Wat een fijne box, ik ben helemaal klaar voor de zomer! Wat denken jullie van deze inhoud?

Goodiebox - €19.99/maand, inclusief verzendkosten
Het is een maandelijks abonnement, die je ten alle tijden kan stopzetten.
Meer info op mygoodiebox.be
Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier