Mogelijk gemaakt door Blogger.

Beauty: Uitgetest - L'Oréal Rouge Signature


Eindelijk nog eens een make-up review op de blog, namelijk de Rouge Signature van L'Oréal Paris. Het is de eerste matte lipkleur van het merk, met een sterk gepigmenteerde formule die een mooie en intense kleur geeft die echt de hele dag blijft zitten! Bovendien voel je ze ook echt niet zitten op de lippen, en dat vind ik altijd een pluspunt.
Ze bestaan in maar liefst 12 verschillende kleuren, ik testte er vier uit!

Hoewel ik vaak voor nude tinten kies, zijn deze iets meer opvallend maar echt wel heel fijn! Dus als ik af en toe eens uit mijn comfort zone wil treden, ga ik zeker voor deze!
Deze vloeibare lipsticks brengen zo makkelijk aan, en blijven echt geweldig goed zitten, dat ik ze wel met iets meer zelfvertrouwen opdoe dan gewone felgekleurde lipstick. Ik heb dan vaak schrik dat ze uitlopen, of deels verwijderen, ik voel het ook vaak zitten op mijn lippen. Dat heb ik met deze allemaal niet. Het voelt alsof je niets op je lippen hebt, terwijl de kleur echt perfect op zijn plaats blijft.

De formule is heel licht en dekkend, en hoewel hij vloeibaar is droogt hij mat op en dekt hij prima dankzij de sterke pigmentconcentratie. Daarnaast drogen ze de lippen niet uit dankzij de water-olie formule.
Ook de applicator is heel fijn in gebruik. Hij heeft zowat een bladvorm waardoor je de lippen makkelijk kleur kan geven, maar dankzij het puntje kan je ook fijn gaan werken aan de rand.

De kleurtjes die ik uitprobeerde zijn, 116 I Explore, 105 I Rule, 115 I'mWorth it en 113 I Don't.
I Explore is de zachtste tint uit de collectie, een bruin-nude kleurtje. Ik hou wel van nude, maar liefst met een roze ondertoon, deze vind ik toch iets meer naar de bruine kant en daardoor is hij iets klassieker.

I rule is dan het roze kleurtje die ik uitprobeerde, het is een beetje paars-roze dus iets koeler van kleur. Leuk alledaags kleurtje, al wil ik toch ook heel graag een iets warmer roze uitproberen (zoals de I Create in deze collectie).

I'm Worth it is een beetje hét kleurtje uit deze collectie, die draait rond de boodschap naar de nieuwe generatie vrouwen: we are strong, we are worth it! Het is een opvallend rode kleur, met roze ondertoon. Hij blijft echt geweldig mooi zitten, en geeft inderdaad een fushia-roze kleur af na een tijdje, die helemaal niet verdwijnt!

I Don't is een gelijkaardige rode kleur, iets feller, lichter en iets roder, echt het perfecte rode kleurtje!

Ik ben echt fan van de formule, en kan niet wachten om nog meer kleurtjes uit te proberen!
Wat denken jullie? Een favoriete kleur?

L'Oréal Paris Rouge Signature
€14.99/st.
Verkrijgbaar in de drogisterij, warenhuis, ...


Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier