Mogelijk gemaakt door Blogger.

Lifestyle: Summer wishlist


Oké, ik weet het, de zomervakantie zit er al voor de helft op. Maar voor sommige mensen betekent dit dat hun vakantie er bijna aankomt. Ook ik neem meestal in de tweede helft van augustus nog wat verlof, dus ik ben nog niet aan het uitkijken naar de herfst! Integendeel, het is nog meer dan een maand zomer dus daar moeten we dan extra van profiteren.
Ik ben dus nog bezig met het samenstellen van mijn zomer wishlist, mijn top 5 op een rijtje!

Bij zomer denk ik in de eerste plaats aan zomers weer, zwemmen, een bezoekje aan de zee, een opblaaszwembadje in de tuin, watergevechtjes, ... Een nieuwe bikini mag dan niet ontbreken, alhoewel ik tegenwoordig meer fan ben van een badpak. Ik voel me toch comfortabeler in een badpak, niet dat ik onzeker ben over mijn lichaam, maar vind het toch aangenamer om in rond te lopen. Ik blijf fan van de badmode van Hunkemöller, en dit roze exemplaar staat dan ook hoog op mijn zomerwishlist!

Op de tweede plaats is zomer voor mij lange zomeravonden in de tuin, gezellig met lampionnen en kaarsen, en vooral heel wat planten. Mag zelf wat tropisch zijn, denk palmbomen, bananenplanten, olijfbomen, cactussen... maar ook lavendel, zonnebloemen, ... Extra bloemen en planten mogen altijd op mijn wishlist! Ik wil nog dolgraag een reuze-cactus in de tuin of in huis (foto is van een tropische tuin die we bezochten in Californië)!
Niet op het lijstje omdat ik ze al gekocht heb, maar zeker aan te raden, de gezellige lichtslingers van Hema, voor binnen en buiten gebruik!

Qua fashion mogen bij mij niet ontbreken, zomerse jurkjes (denk bloemen, kleurtjes, luchtige stofjes, ...), jeansshortjes (tip: ik koop ze een maatje groter, dan zitten ze heerlijk los) en sjaaltjes in het haar!
Hoewel het al een trend is van vorige zomer, wil ik dolgraag deze zomer nog een mooie rieten handtas aan mijn garderobe toevoegen. Een klein rond modelletje heb ik al, maar wil echt wel nog zo een mooie rechthoekige tas.

Ook de juwelen mogen er zomers uitzien dit seizoen, tegenwoordig helemaal in, namelijk schelpen en zeesterren, zowel oorbellen, enkel- en armbandjes, kettingen, ... Ik kocht deze armbandjes al, maar ze hebben ook heel wat leuke schelp-oorbellen bij Stradivarius die nog op mijn must buy-lijstje staan!
Als laatste enkele beauty-items. Ik ben fan van heerlijke zomerse geuren zoals kokos en monoï, dus parfums of doucheproducten met deze kunnen me altijd wel bekoren. Maar daarnaast ben ik dit jaar ook eens op zoek naar een goede zelfbruiner, zonder al teveel gedoe, typische geur of vlekken.
Ik las al veel goeds over de Garnier Ambre Solaire Natural Bronzer droge olie, en de Stay Golden van RainPharma!

Benieuwd welke ik effectief in huis zal halen! Hebben jullie nog leuke zomeritems op jullie lijstje staan, of intussen gekocht?
Disclaimer: Post in samenwerking met Hunkemöller. De volledige disclaimer lees je hier