Mogelijk gemaakt door Blogger.

Beauty: Essie - Rocky Rose Collectie


Oh my, deze nieuwe collectie van Essie, Rocky Rose, is helemaal mijn ding! Hij bestaat uit zes limited edition kleurtjes in oranje en roze tinten, en is geïnspireerd op de prachtige kleuren van de Amerikaans canyons, woestijnlandschappen en diepste ravijnen.
Ik heb er al enkele zelf bezocht, en was telkens zo onder de indruk van al het kleurenpracht en de indrukwekkende natuur (lees hier nog eens mijn artikel)! Daarnaast zijn deze kleuren ook helemaal mijn favoriete zomertinten voor op de nagels, al vind ik de collectie ook een ideale overgang tussen zomer en herfst, door de roze, oranje maar ook bruintinten.


Ik laat jullie graag de zes kleurtjes zien, beginnen met de Set in Sandstone, een warm licht-oranje kleurtje. En zeker en vast één van mijn topfavorieten. Ik droeg hem tijdens onze zomervakantie ook op mijn teennagels, niet te opvallend maar toch zomers genoeg.

Twee roze kleurtjes in de collectie. De lichtste is Into the a-bliss, een supermooi oudroze lakje met een koele ondertoon. Prachtige kleur, kan volgens mij ook het hele jaar gedragen worden.
Daarnaast ook een felroze, No Shade Here, die voor mij echt het meest zomers is. Echt mijn favoriet!

Daarnaast zijn er drie bruintinten in deze collectie. Ik begin met Rocky Rose, het lakje die de naam van de collectie kreeg. Een warm terracotta-bruin met rode en gele ondertoon.

Iets roder/meer oranje van kleur in vergelijk met de Rocky Rose, is de Yes I Canyon. Een kleurtje die ik normaal zelf nooit zou uitkiezen, maar ik vind hem persoonlijk wel heel mooi staan.

Als laatste in het rijtje, Cliff Hanger. Een milky-bruin/nude kleurtje met roze ondertoon. Perfect voor de herfstperiode lijkt me, al draag ik hem nu ook al graag.

Als ik echt moet kiezen, ben ik het meeste fan van de eerste drie kleuren, die zijn echt helemaal mijn ding, maar ik ben ook zeker blij verrast met de kleuren van de andere drie lakjes.
Nu wil ik ze dragen en ermee terug naar de Canyons, can I please ;).

Wat denken jullie van deze collectie? Een favoriete kleur?

Essie - Rocky Rose Limited Edition Collection
€12.49/st.
Exclusief verkrijgbaar bij Di

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier