Mogelijk gemaakt door Blogger.

Lifestyle: Mijn nieuwe fiets


Als je echt meer wilt gaan fietsen, heb ik een goede tip voor jullie! Kies niet alleen voor een goede fiets, maar ook eentje die je echt heel leuk vind! Zo heb je nog meer zin om je fiets uit de garage te halen.
Zo had ik al eventjes mijn oog laten vallen op deze superleuke fiets van Decathlon, en vind ik het echt heel plezant om tijdens de zomerdagen te gaan fietsen.

Het is een B'Twin stadsfiets in pastel muntgroen, afgewerkt met bruin (zadel, handvatten en mandje), wat ik een hele mooie combinatie vind. Alles zit erop wat je nodig hebt, dus je moet niets meer extra gaan bijkopen.
Het mandje vind ik trouwens heel handig. Want als wij gaan fietsen nemen we altijd wel iets mee om te drinken en te eten om onderweg eens een tussenstop te maken.
Wij zijn trouwens heel tevreden van de fietsen van B'twin. Vorige zomer kochten wij de B'Twin mountainbike voor mijn zoontje, en hij is daar nog altijd heel tevreden mee!

En oké, hij ziet er mooi uit, maar het is uiteraard ook gewoon een goede fiets om mee te rijden. Hij rijdt heel vlot en heeft zes versnellingen. Daarnaast zit hij ook erg goed en trapt hij heel licht!
En ja, het is een stadsfiets, maar wij wonen nu niet zo dicht aan de stad, dus voor mij is het ook een ideale plattelandsfiets! Zoals je ziet op de foto's, past hij ook echt in het plaatje :).

Wij gaan vaak 's avonds snel nog eens de fiets gaan uithalen voor een gezellig tochtje bij zonsondergang. Deze foto's werden bv. gemaakt in Domein Puyenbroeck. Maar er zijn heel wat leuke fietsroutes te vinden in Oost-Vlaanderen (wat voor ons het dichtste bij is natuurlijk, maar uiteraard ook in de andere provincies). 
Laat die warme zomeravonden nu maar komen, ik ben er klaar voor!

Wat denken jullie van mijn nieuwe fiets?

Decathlon B'Twin Stadsfiets Elops 520 - pastel munt
€260 - te koop in alle Decathlon winkels of online