Mogelijk gemaakt door Blogger.

Beauty: Herfstkleuren op de nagels met Catrice Brown Collection


We kunnen het echt niet meer ontkennen nu, we zitten volop in de herfst. De kleuren in de natuur zien er helemaal anders uit, bladeren krijgen de mooiste kleuren, paddenstoelen duiken op, kastanjes en noten vallen van de bomen en overal zien we pompoenen terug.
Ook fashion-vlak zien we de verandering naar de herfst. De truien, laagjes en enkellaarsjes verschijnen weer, en de kleuren krijgen opnieuw een donkere maar ook warmere tint. Net zoals onze make-up. Hoewel ik je in mijn make-up niet zo vaak de veranderingen in seizoenen kan zien (ik draag nooit een opvallende kleur op mijn lippen bv. of echte felle kleuren op mijn ogen), maar bij mij uit hem dat dan vooral in mijn nagellak.

Waar ik voor de zomer vaak voor felroze- en koraaltinten ga, kies ik in de herfst meer voor donkere kleuren. Dat kan gaan voor bordeaux en donkergroen tot zwart en bruintinten. Bruin is sowieso een typisch herfstkleur, die elk jaar terugkomt, en dat heeft het merk Catrice ook begrepen.
Zo komen ze in hun herfst/winter collectie met een Brown Collection Nail Laquer, met daarin vijf nagellak-kleurtjes in verschillende bruine kleuren, die samen of apart gebruikt kunnen worden.

De nagellak bevat een formule met een hoge dekking die verrijkt is met acai olie en geeft een hoogglans finish.
Ik testte twee van de vijf kleurtjes uit, namelijk 02 Sophisticated Vogue (de lichtste kleur van de twee) en 04 Unmistakable Style. Ik was bij het eerste zicht al het meeste fan van de donkere kleur, en dat was bij het aanbrengen ook helemaal het geval! Ook de verpakking vind ik er heel mooi en stijlvol uitzien.

Sophisticated Vogue is een lichter bruin metallic kleurtje, met een fijne shimmer. Door de metallic kleur lijkt hij al snel wat streperig op de nagels, en ook oneffenheden vallen redelijk goed op. Op zich wel een mooie kleur, die makkelijk aanbrengt en goed dekt.

Unmistakable Style is een donkerbruine kleur met koper-goudkleurige shimmer. Niet zo heel opvallend op de nagels zelf, maar bij het juiste licht geven ze echt een heel mooi effect. Zoals ik al zei, dit is mijn favoriet van de twee. De nagellak bracht ook heel makkelijk aan, direct heel dekkend.
Hoewel de lakjes inderdaad heel erg goed dekken, bracht ik toch twee laagjes aan voor een dieper effect en om het ook langer mooi te houden op de nagels.

Wat denken jullie van deze lakjes? Zijn jullie ook al helemaal into herfsttinten op jullie nagels?

Catrice Brown Collection - €2.99/st.
Verkrijgbaar bij Kruidvat