Mogelijk gemaakt door Blogger.

Personal: Life lately


Jullie hebben het waarschijnlijk al gemerkt, het is een beetje stiller op Sprinkles on a Cupcake. Ik vind het altijd leuk om persoonlijke dingen te delen, zo neem ik jullie mee op onze vakanties en uitstapjes, deel ik mijn favoriete producten of recepten, dingen die ik leuk en mooi vind, waar ik mee bezig ben, ... Meestal zijn dat feel-good berichtjes of leuke tips, want ik vind het wel belangrijk om mijn blog positief en leuk te houden, ik ben zelf ook een persoon die goed gezind in het leven staat.
Maar dat betekent natuurlijk niet dat alles in mijn leven er altijd rooskleurig uitziet, en dat wil ik ook niet laten uitschijnen.

Soms wordt je wel eens geconfronteerd met dingen die je leven een beetje uit balans brengen, onverwachte dingen waar je liever niet mee te maken krijgt, maar jammer genoeg ook een deel van het leven zijn. Dingen waardoor je plots stilstaat bij wat er echt belangrijk is in het leven, en daar ook echt je volledige aandacht aan wilt schenken.

Momenteel heb ik zo een periode, waarbij ik niet blij word van een nieuwe lipstick of al mijn vrije tijd wil stoppen in het maken van foto's. Hoewel ik soms wel wat afleiding kan vinden in het schrijven, of terugdenken aan leuke momenten, dus volledig stil gaat het hier niet vallen natuurlijk.
Maar ik wil nu ook vooral heel wat tijd spenderen met mijn familie en mijn gezin, en even ook gewone dagdagelijkse dingen doen en mijzelf toelaten om soms eens even niets te doen, wat tv kijken of muziek luisteren, want ook dat zorgt voor rust en afleiding.

Ik ben heel dankbaar voor alle mensen rondom mij, mijn vriend die dag en nacht voor mij klaarstaat en mij heel erg steunt, mijn vriendinnen en familie waar ik altijd bij terecht kan, mijn collega's die alles net iets makkelijker maken en natuurlijk ook mijn zoontje, die door zijn speelsheid mij even helemaal alle zorgen kan doen vergeten!

Maar ik ben ook dankbaar voor jullie, het bloggen en jullie reacties geven mij altijd een goed gevoel, dus dat blijf ik zeker doen, maar wel op mijn eigen tempo! Hopelijk kunnen jullie dat begrijpen.

Foto shutterstock