Mogelijk gemaakt door Blogger.

Aftellen: herfst of kerst?


We hebben het allemaal wel al gehoord, hoewel de zomer nog duurt tot 21 september, gaan we vanaf morgen echt al de herfst induiken! Het is altijd wel leuk nieuwe kledingcollecties te ontdekken, maar verder dan dat, heb ik toch veel liever de lente en de zomer!
Maar ja, dat zit er dus nog wel eventjes niet in, dus moeten we nu aftellen naar de herfst, of kijken jullie toch iets meer uit naar de kerstperiode?

Voor mij is de keuze snel gemaakt, ik ben een super-kerst-fan (wie me al langer volgt kan dat zeker beamen), ik vind dat zo gezellig, al die leuke spulletjes, gezellige sfeer, kerstcadeautjes uitzoeken, adventskalenders, kerstliedjes op de radio, ...
Dus laten we de herfst ineens overslaan, een maand kerst vieren en dan terug starten aan de lente!

Maar ik weet dat er ook veel mensen zijn die heel erg uitkijken naar de herfst. De mooie kleuren in de natuur, de gezelligheid binnen in huis met geurkaarsen en een dekentje, pannenkoeken en warme chocomelk, boswandelingen op zoek naar paddenstoelen, verse soep klaarmaken, comfy sweaters, netflix-marathon, bakken, ...
Wat ik ook wel supertof vind, is Halloween! Hoewel dat hier niet zo uitgebreid 'gevierd' wordt zoals in bv. Amerika, vinden wij het altijd leuk om een gezellig verkleedfeestje te organiseren!

Oké, als ik het zelf nu zo allemaal op een rijtje zet, is de herfst nog best gezellig!
Maar toch, nog 108 dagen te gaan tot kerst (but who's counting ;))

Wat kiezen jullie, herfst of toch liever kerst?

Foto's: Shutterstock