Mogelijk gemaakt door Blogger.

Random pics: Summertime


Begin juli deelde ik al enkele van mijn favoriete zomerfoto's! Hoewel het in mei en juni meer zomer geweest is dan is juli en augustus, heb ik er toch nog enkele die zeker niet mogen ontbreken.
Op mijn instagram deelde ik vooral heel wat foto's van tijdens onze vakanties (zowel throwbacks van onze trip naar Amerika in april en ons bezoekje aan Disneyland begin juli, maar ook foto's van onze laatste reis naar Frankrijk. Daar ga ik zeker nog enkele aparte artikels over schrijven, dus deze ga ik hier nu niet delen).
Op de bovenste foto zien jullie mij trouwens met een hele leuk zak van Evian, dit werd gemaakt in samenwerking met het merk Rad voor de Evian Live Young campagne. Hij ziet er niet alleen leuk uit, hij is ook superhandig!

Dankzij mijn lieve vriendin Kim, kon ik eindelijk voor het eerst kennismaken met de mooie boeketten van Bloomon. Hoe prachtig zijn deze mooie bloemen! Bedankt Kim x

Ook the little guy poseerde aan de superleuke graffiti-muren in de grindbakken aan Dok in Gent.
Superblij natuurlijk met zijn Spider-man t-shirt en ballon! 

Nog meer foto's in Gent. Tijdens de Gentse Feesten beklommen wij de Sint-Baafskathedraal, waar je het enige 650° zicht hebt over de gehele stad, wat een uitzicht! Waren de 444 treden meer dan waard!

Eind juli zaten wij een weekendje aan onze Belgische kust. We verbleven in Center Parks De Haan, wat heel gezellig was. We waren er ook om twee dagen te helpen met de mensen van Rockabillyday en Radio Modern tijdens het Retro Sur Mer evenement. Superleuke sfeer, heel wat vintage animatie en prachtige oldtimers! Ook de drankjes hadden een vintage feel en gaven je direct ook een zomers gevoel. Mijn favoriet, deze Ritchie Orange met een vleugje vanille.

De series Big Little Lies kwam vorige maand uit op dvd. Ik heb er al zoveel goeds over gehoord, jammer genoeg nog geen tijd gevonden om te kijken, maar met de herfst en winter voor de deur, moet dat zeker lukken.

Als laatste, toch een schoolse foto, met wat nieuwe 'schoolgerief' voor mezelf. De schriftjes had ik begin juli gekocht bij h&m, maar de superleuke zeepaard-balpen, vond ik vorige week bij Flying Tiger.

Zo, dit was het voor dit seizoen! Hopelijk hebben jullie een leuke zomer achter de rug!