Mogelijk gemaakt door Blogger.

Winactie: Love Neon - Design Originals


Hier zijn we alweer met een nieuwe winactie. Het kan nooit kwaad om wat 'love' te verspreiden, en daarom ben ik superblij dat ik in samenwerking met Design Originals deze Love Neon van A Little Lovely Company mag geven aan één van jullie!

Deze LED Lamp in neon stijl vormt het woord Love, en is een duurzame en energiezuinige variant op de populaire neonlamp. Hij is gemaakt van plastic, en kan dus veilig gebruikt worden in bv. kinderkamers.

De lamp werkt met een ingebouwde witte adapter, en heeft een aan-uitschakelaar. Hij kan makkelijk opgehangen worden, maar ook staand vind ik hem zeker heel erg leuk (momenteel gebruik ik hem zelf nog zo). Hij is verkrijgbaar in roze en geel licht, deze is de gele versie.

Dankzij Design Orginals kan er één van jullie binnenkort zo eentje in huis plaatsen! Design Originals is een winkel in Vilvoorde, maar ze hebben ook een webshop wat altijd handig is als je daar niet in de buurt komt. Ze hebben heel wat leuke lifestyle spulletjes, van design en interieurartikelen, tot toffe kinderspullen en gifts.
Zo verkopen ze merken zoals Fatboy, MR Maria, Atelier Pierre, BaseNL, Blackflags, Candylab, Goodnight Light, Kartell, Stackers juwelendozen, en zoveel meer.
Ik ben vooral fan van hun aanbod in verlichting, zoals oa. ook deze Love neon.

Hoe kunnen jullie nu kans maken om een Love Neon lamp twv €59 te winnen?

- Stuur een mailtje naar petra@sprinklesonacupcake.com waarom jij graag kans maakt op deze love neonlamp. 
- Like Sprinkles on a Cupcake en Design Originals op Facebook en/of like Sprinkles on a Cupcake en Design Originals op Instagram. Vertel er ook bij onder welke naam je ons volgt, zodat we dit zeker kunnen checken.
- Niet verplicht, maar altijd leuk, deel gerust deze winactie!

Update: deze winactie is afgelopen. De winnaar werd gecontacteerd via email.

Love, Petra x