Mogelijk gemaakt door Blogger.

Win: roségoud armbandje 'I love you to the moon and back'


Ken jij de juweeltjes al van KAYA Sieraden? Ze zijn voornamelijk bekend voor hun sieraden speciaal voor mama's en kinderen, die je kan laten graveren om zo bijzondere momenten te herdenken.
Zo kan je kiezen voor bv een armbandje, met een naam of datum, zelfs voor jongens hebben ze stoere items.
Maar ze hebben veel meer dan dat. Toen ik een kijkje nam op de website, viel mijn oog direct op de bangle met de inscriptie 'I love you to the moon and back'.
Ik vind dit een hele mooie quote, en ook het armbandje zelf is helemaal mijn stijl. Hij is verkrijgbaar in goud, zilver of roségoud, deze is de roségoud versie.
En als jullie ook zo fan zijn, heb ik goed nieuws, ik heb er ook eentje om weg te geven onder mijn lezers! Lees snel verder:

Het leuke is dat je alle juwelen kan laten personaliseren met een hand-gegraveerde tekst. Je kan een armbandje, ketting, ring of bedeltje laten graveren met bv. een naam, datum of mooie tekst.
Daarnaast hebben ze bv ook leuke oorbelletjes en geboortestenen, die vind ik ook altijd mooi!

Bij Kaya geven ze ook van elk sieraad een gedeelte terug aan kinderen in Gambia, op dit moment gaan er 16 kinderen door de donaties naar school. Ik vind het altijd mooi om zo een project te steunen!

Maar mijn favoriet is dus de bangle met de 'I love you to the moon and back' quote. De lieve mensen bij Kaya sieraden stuurden dit naar mij, samen met een extra exemplaar voor één van jullie!

UPDATE: deze winactie is afgelopen, de winnaar werd gecontacteerd via e-mail.