Mogelijk gemaakt door Blogger.

Kids: New Nintendo 2DS XL & Miitopia review


Het was hier eventjes stil op de blog, en dat was niet zonder reden! Wij waren namelijk een weekje aan het genieten van goed weer in het Zuiden van Frankrijk. Vlak voor ons vertrek ontvingen we de nieuwste Nintendo 2DS XL en het nieuwe spelletje Miitopia! Perfect timing, aangezien we met de auto op vakantie gingen en toch een hele eind moesten rijden. Mijn zoontje kon zich dus prima bezig houden onderweg, en ook foto's maken met de console als we plaatsen bezochten, wat hij geweldig vond!

De 2DS is zijn eerste eigen console, ik moet je dus niet vertellen dat hij daar superblij mee is! Deze is de witte met oranje versie, hij is ook beschikbaar in zwart met turquoise. Op de nieuwe Nintendo 2DS XL kan je alle 3DS-games in 2D spelen.
Daarnaast heeft hij ook enkele voordelen waar ik als mama heel blij mee ben. Zo heeft hij een groot scherm, 4,88 inch, wat beter is voor de ogen, en het toestel weegt slechts 260 gram, wat handig is voor mij aangezien ik het vaak in mijn handtas moet meesleuren! Het gewicht is ook beter verdeeld, waardoor hij prettiger in de hand ligt.

Daarnaast probeerden we ook het nieuwe spelletje Miitopia! Je speelt er zelf de hoofdrol in je eigen avontuur, en kiest de rest van je team. Zo kan je personages maken voor je beste vriend, mama, papa of misschien je favoriete acteur of zangeres. Je bepaalt zelf wie welke rol krijgt in het verhaal, of het nu een held, prinses of zelfs een schurk is. Dat maakt het echt geweldig leuk!

Het verhaal start eigenlijk met een gruwelijk wezen die er vandoor ging met de gezichten van de inwoners van Miitopia, en nu verschijnen er overal monsters die de gestolen gezichten dragen. Samen met je team ga je de gekste gevechten aan, om zo alle gezichten terug te krijgen, en probeer je de boosaardige koning in de game te stoppen.

Zijn jullie game-fans, of misschien ook jullie kinderen? Wat denken jullie van deze nieuwe 2DS console en het Miitopia spelletje?

Nintendo 2DS XL - €149
Miitopia game - €39,99

Post in samenwerking met Nintendo