Mogelijk gemaakt door Blogger.

Hair: Pantene Smart Pro-V verzorging en bescherming


Jullie hebben waarschijnlijk Selena Gomez al gespot in de laatste Pantene reclame, waar ze dol is op de nieuwe Pantene Smart Pro-V conditioners. Ze geven haar haar geen zwaar gevoel laat ze weten, zodat ze het makkelijk over de hele lengte kan gebruiken, en het haar dus echt gezond houdt.
Is dat nu echt zo, ben ik even tevreden als Selena?

Pantene Smart Pro-V is de eerste conditioner die verschillende schadeniveaus kan lezen en erop kan reageren, zodat het haar sterker wordt tot de laatste centimeter. Vooral bij lang haar is het niet makkelijk om de punten even gezond te houden als de wortels.
Deze conditioners zijn ontworpen om het haar sterker te helpen maken en dus langer te laten groeien.

Er zijn acht verschillende soorten, ik testte de Verzorging en Bescherming shampoo en conditioner. Zij gaan onmiddellijk tekenen van schade gaan herstellen, zoals gebrek aan gladheid en glans. 
De rijke formule houdt het vocht diep in het haar vast, wat zorgt voor stralend gezond haar.

Al heb ik zelf wel heel lang haar, maar haar is best gezond voor zijn lengte. Toch was ik heel tevreden met deze producten, die als eerste pluspunt al heerlijk ruiken.
Daarnaast voelt mijn haar extra zacht aan, en is het na het wassen makkelijk doorkambaar. Daarnaast is het ook heel glad en helemaal niet zwaar, perfect dus voor mijn lange haar!

Wat denken jullie van deze haarproducten? Hebben jullie zelf een favoriet voor het moment?

Pantene shampoo 270ml - €3,99
Pantene conditioner 230ml - €3,99
verkrijgbaar in de drogisterij, warenhuis, ...