Mogelijk gemaakt door Blogger.

Tips: welke lingerie onder welke kleding


We kennen het allemaal wel, je hebt de perfecte jurk of topje gevonden maar door de kleur of de snit, kan je er niet zomaar gelijk welke lingerie onder dragen. 
Ik heb vooral dat probleem bij witte kledij. Je zou denken dat je dan witte lingerie moet kiezen, maar niets is minder waar. Je kiest het beste voor huidkleurig, lichtgrijs of lichtroze. Als je een donkere huidskleur hebt, kan je ook voor bv rood kiezen.

Ook voor jurkjes met een bepaalde snit, is er vaak een probleem welke lingerie je nu best eronder aantrekt. Hunkemöller heeft daarvoor enkele interessante lingerie tips, die echt wel van pas kunnen komen.

Voor een jurkje met open of laag uitgesneden rug, kan je kiezen voor een plakbeha die dus niets van bandjes heeft. Voel je je daar toch niet zo comfortabel mee (zoals mezelf), kan je ook kiezen voor low back bh bandjes. Dat zijn doorzichtige bandjes die kan je bevestigen aan de sluiting van elke bh en naar voren kruisen en sluiten.
Heb je een jurkje of topje met een racerback, dan kies je best voor een fashion clip. Deze brengen de bandjes van je bh meer naar binnen. Zo zijn je bandjes niet meer zichtbaar op de schouders. Ik heb deze en vind dat superhandig!

Ga je voor een jurk of top met een decolleté, dan kies je best voor een push-up bh, wat zorgt voor een mooi effect. Als je echt heel gewaagd wilt gaan met een heel laag uitgesneden v-hals, dan draag je best geen bh en kan je kiezen voor fashion tape of nipple covers.

Kies je een aansluitende jurk, dan kan je gaan voor een naadloze corrigerende body, zo ziet niemand wat u eronder aanhebt. Dit soort shapewear zorgt voor een mooie pasvorm, waarbij je geen storende naden ziet zitten.
Daarnaast kan je ook kiezen voor een t-shirt bh met gladde cups en een naadloze slip, vind ik ook altijd handig onder eender welke kledij.

Als laatste tip, bij een strapless- of halterjurk, kan je ook kiezen voor een plakbh, maar een strapless bh is volgens mij de comfortabelste oplossing. Geen last van zichtbare bandjes, maar je krijgt toch de nodige steun.

Zo, hopelijk hebben jullie iets aan deze tips. Als jullie zelf nog handige oplossingen hebben, laat ze zeker weten bij de reacties!

Post in samenwerking met Hunkemöller