Mogelijk gemaakt door Blogger.

Fashion: mijn favoriete aankopen van de zomer


Nu dat de zomer precies toch een beetje naar zijn einde loopt, en de herfst-collecties al volop te zien zijn in de magazines en de winkels, wou ik toch nog graag mijn favoriete zomeraankopen op een rijtje zetten. Misschien vind je ze nog terug als laatste soldenkoopjes!
Waar je dit seizoen niet kon naast kijken, waren toch wel de rieten tasjes. Je kon ze terugvinden in heel wat vormen, en ik kon natuurlijk niet achterblijven en ging voor een rond exemplaar. Ik vind zo een tasje heel zomers, en past wel bij elke zomerse outfit, zowel in de stad als tussen de lavendelvelden in Frankrijk!

Ik haalde het tasje bij Next, Engels shop die heel leuke spulletjes heeft (ook voor kinderen trouwens) en best betaalbaar is. Ook de sandaaltjes vanop de bovenste foto haalde ik daar, ze zijn superleuk en heel comfortabel (het tasje vind ik niet meer terug op de webshop, maar de sandalen kan je hier terugvinden).
Daarnaast is ook de jurk vanop de foto één van mijn favoriete zomeraankopen geweest van 2018. Eigenlijk zelfs mijn favoriete jurk van deze zomer, hij zit heel comfortabel en luchtig, ideaal tijdens de afgelopen hittedagen. Maar hij ziet er ook superleuk uit, en ik kreeg er heel wat complimentjes over! Ik haalde hem bij Madam Antwerp Fashion, die Fashion Home Party's organiseren bij je thuis. Je kan ook via social media bestellingen plaatsen, en er komt binnenkort ook een webshop aan!

Ook een echte zomertopper, en perfect voor op vakantie, is een strohoed. Ik kocht er eentje bij Veritas vlak voor onze reis naar Frankrijk. Ideaal, want hij is luchtig en licht, maar beschermt je toch tegen de zon. Prima voor een wandeling, maar ook aan het zwembad. En hij is heel tijdloos, dus nog heel wat zomers plezier van deze aankoop!

Zo, dit waren mijn zomerse favorieten! Hebben jullie ook zo 1 of meerdere items waar je zo blij mee was deze zomer?