Mogelijk gemaakt door Blogger.

Beauty: The Body Shop - Banana Body Butter


Als er iets is van fruit wat ik echt niet graag lust, dan zijn het wel bananen. Toen ik zag dat The Body Shop een Limited Summer Edition Banana Body Butter uitkwam, was ik wel benieuwd naar de geur eigenlijk, want ik ben best een fan van de body butters van het merk.
Ik heb hem ondertussen uitvoerig getest, en vertel er jullie vandaag graag wat meer over.

Zoals altijd, is ook deze body butter van The Body Shop heel voedend. Hij biedt 24u lang hydratatie, perfect voor de normale tot droge huid, en maakt je huid echt gladder en zachter. Het is een 100% vegan body butter met biologische Community Trade-bananenpuree uit Ecuador. De body butters worden trouwens gemaakt met bananen die de 'verkeerde' vorm of grootte hebben, die dus niet verkocht worden voor consumptie!

Ze hebben wel een romige bananengeur, maar die stoort me helemaal niet, het is best een zachte geur, eigenlijk meer als bananensnoepjes. Ook om op de huid aan te brengen voelt hij heel zacht en romig aan, heel aangenaam en ik voel dat mijn huid echt gevoed is.
Daarnaast is ook de verpakking superleuk! De felroze kleur met de gele bananen en leuke quotes, springen direct in het oog en maken me instant vrolijk.

Daarnaast hebben ze in dezelfde Banana lijn, ook een Body Yoghurt, Shower gel, en een superleuke Banana kit met het toffe toilettasje, een grappige showercap met de originele shampoo en conditioner, en de limited edition shower cream en body butter.

Wat denken jullie van deze Banana Body Butter, zou het iets zijn voor jou?

The Body Shop - Banana Body Butter
200ml - €16
Verkrijgbaar in The Body Shop winkels en online