Mogelijk gemaakt door Blogger.

Beauty: Clinique - Dramatically Different Hydrating Jelly


Ja, we kunnen er niet van onderuit, het is herfst en dat voel je ook als je buiten stapt. Het is al een pak kouder aan het worden, en dat merk ik ook snel aan mijn huid. Ik kan dus wel wat meer hydratatie gebruiken, maar ik heb niet zo graag een te dikke of te vettige crème. Ik was dus heel benieuwd naar het nieuwste product van Clinique, de Dramatically Different Hydrating Jelly, die niet alleen je huid 24 u lang gaat hydrateren dankzij een lichte, olievrije water-gel formule, hij beschermt ook de huid tegen vervuiling! Ook benieuwd geworden, ik vertel er graag wat meer over:

Wat is de Dramatically Different Hydrating Jelly nu precies? Het is een ongelooflijk lichte watergel die 24 u lang hydratatieherstel biedt, en daarbij ook bescherming biedt tegen vervuiling.
Hoe precies? De 24 uur werkzame hydratator met Clean Shield Technology houdt het goede vast, zoals vocht, en filtert het slechte eruit. Daardoor versterkt hij de vochtbarrière van de huid en verbetert de veerkracht.

De unieke water-gel textuur voelt fris aan en dringt snel in de huid. Hij is olievrij, niet klevend en laat geen residu achter, wat ik zelf een groot pluspunt vind, en wat het aangenaam maakt om aan te brengen en ook direct nadien make-up aan te brengen. Ook mijn huid voelt na het gebruik glad en gezond aan. Dat hij daarnaast ook beschermt tegen vervuiling, vind ik ook heel positief!
Doordat hij olievrij is, is hij ook geschikt voor elk huidtype. Daarnaast bevat hij ook geen parabenen, geen ftalaten en geen parfum.

Hoe gebruik je het? 1 à 2 pompjes verdelen over je gezicht en hals, zowel 's morgens als 's avonds, na het reinigen en je dag-/nachtcrème.

Wat denken jullie van dit nieuwe product? Gaan jullie voor extra hydratatie tijdens de koudere herfst- en wintermaanden?

Clinique Dramatically Different Hydrating Jelly
50 ml - €29.50 / 125 ml - €56.40
Verkrijgbaar in de parfumerie of op Clinique.be

Ps: wist je dat ook de plant op de foto, de Pilea Peperomioides (ook bekend als pannenkoekenplant), ook de lucht gaat zuiveren.