Mogelijk gemaakt door Blogger.

Fall outfit: Leopard meets cornfield


Je kan er niet naast kijken, één van de trends voor deze herfst is toch wel luipaardprint. In de mode of niet, ik heb het altijd al leuk gevonden en heb wel al een aantal stuks in mijn kast. Het laatste nieuwe is deze superleuke jurk van Grace & Mila, die ik kocht bij Madam Antwerp Fashion.
Ik trok met mijn jurk aan even het maisveld in voor enkele leuke foto's, de combinatie met de hoge bladeren en de ondergaande zon, vind ik best geslaagd.

De jurk is best heel veelzijdig. Je kan hem dragen in verschillende stijlen. Zo combineerde ik hem hier met zwarte sneakers voor een casual look. Maar het kan evengoed met hakken om het iets chiquer te maken, en deze week droeg ik hem met zwarte lage enkellaarsjes en een faux leren jasje.
Ook droeg ik de 'jurk' al gecombineerd met een zwarte broek en wit shirt, waarbij ik de jurk erboven deed maar dan open liet.

Ik vind het een hele leuk print, voor elk seizoen, maar door de kleuren past hij echt wel perfect in de herfst. Ik kijk niet heel erg uit naar die periode van het jaar, hoewel je het in huis dan gezellig kan maken met kaarsjes en tv kijken onder een dekentje, ook de kleuren in de natuur zien er best mooi uit tijdens de herfst, maar ik ben echt wel een zomermens!

Wat vinden jullie van de leopard trend? En hebben jullie zelf al stuks in jullie kast hangen?