Mogelijk gemaakt door Blogger.

Randoms pics: from summer to fall!We zitten al volop in de herfst, maar het weer geeft je deze week toch nog steeds een zomers gevoel, zalig! Ideaal om mijn favoriete foto's eens op een rijtje te zetten, die toch nog steeds een zomerse vibe hebben (ik weet het, ik kan moeilijk afscheid nemen van de zomer, al geniet ik tegenwoordig ook al van een gezellige avond in de zetel onder een dekentje met de kaarsen aan).

Summer memories!! Ik verzamelde heel wat schelpjes afgelopen zomer, die ik allemaal in een mooie glazen pot verzamelde. Maar ook lavendel en heel wat plantjes geven nog steeds een zomerse sfeer.

Eind augustus was het alweer tijd voor Rockabillyday, waar ik toch niet kon weerstaan aan deze suikerspin!

Hoewel ik bijna dagelijks tijdens de week in Gent vertoef, blijf ik steeds verwonderd van deze mooie stad en leer ik ook altijd nieuwe plekjes kennen. Zo ging ik onlangs eindelijk eens voor de echte gestreken mastellen bij de nieuwe onvrije schipper, gezellig plekje met mooi zicht aan het water.

Onze allereerste drive-in Movie, we keken er vanuit de oldtimer naar de film Walk the Line. 
Ik vond het echt een geweldig leuke ervaring!

Nog zo een toffe ervaring, was een drie-daagse naar het eiland Jersey. Ik was er voor het werk, maar dankzij enkele workshops en een vrije namiddag toch nog heel wat van het eiland gezien. Het is er zo mooi en ongerept, zeker een aanrader om eens te bezoeken.

Deze wou ik ook heel graag delen, mijn nieuwe naamketting van Onecklace. Ik koos de eerste letters van de namen van mijn zoontje (in het groot), mijn vriend en mezelf, en ik ben er zo blij mee!


Ik sluit toch af met herfstige foto's, want ook al is het nog zonnig en warm, we kunnen er niet van onderuit dat het toch al herfst is! Maar het heeft ook wel iets , gezellige sweaters en prachtige natuurkleuren!

Zijn jullie al helemaal klaar voor de echte herfst?