Mogelijk gemaakt door Blogger.

Beauty: Uitgetest - Bourjois Eye Catching Mascara & Eyeliner


Altijd al fan geweest van de cat eye make-up look, maar vind je het niet zo makkelijk om de look te creëren? Dan gaan jullie zeker fan zijn van de nieuwe Bourjois Eye Catching mascara en eyeliner!
Ik testte de 2 producten uit, en toon jullie vandaag graag het resultaat, lees snel verder.

De nieuwe Bourjois producten zijn perfect om je die zwoele cat eye look te geven, een eyeliner voor een mooie wing, en een mascara met speciaal borsteltje die de wimpers naar boven én naar buiten doet krullen, voor een eye opener effect.
Eerst en vooral ook even over de verpakking, hoe superleuk zijn die. Cat-ladies in the house? Jullie gaan dit geweldig vinden. Op de letter C vind je twee kleine kattenoortjes en ook op de dop van de mascara vind je een afbeelding van een kat terug, superschattig!

De Bourjois Eye Catching mascara in Deli-cat Black zorgt voor meer volume en een open blik. Hij heeft een gebogen borsteltje die elk haartje dikker gaat maken en mooi naar boven en naar buiten laat krullen. Met de speciale tip kan je het effect nog iets gaan versterken.
De formule bevat zijdeproteïnen die je wimpers zijdezacht maken, zonder klonters en dat is ook echt het geval. Mijn wimpers voelen heel zacht aan, ook bij meerdere laagjes. Voor mij mag het effect nog iets 'dramatischer' zijn, ik heb liever nog iets vollere wimpers, maar vind het zeker een geslaagd resultaat!

De Bourjois Eye Catching Liner zorgt echt voor de cat eye look, want met deze vilten eyeliner kan je makkelijk een wing gaan maken. Hij heeft een vlakke kant waarmee je de buitenkant van je wing kan gaan stempelen, met de gewone punt kan je dan de lijn gaan trekken boven je wimpers en de verbinding maken met de wing.
Je kan niet zo heel fijn gaan werken, maar toch een handige eyeliner met mooi resultaat! De silky black fomule zorgt ook dat hij makkelijk aanbrengt en over de oogleden glijdt, en daarnaast is hij ook lang houdbaar!

Wat denken jullie van deze nieuwe Eye Catching producten, en van de look die ik ermee maakte?

Bourjois Eye Catching Mascara - €16.99
Bourjois Eye Catching Liner - €11.99
Te koop bij de drogisterij

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier