Mogelijk gemaakt door Blogger.

Interieur: Wereldkaarten aan je muur


Het uitkijken naar en plannen van je volgende reis is eigenlijk bijna net zo leuk als de reis zelf. Net als het op zoek gaan naar nieuwe bestemmingen en dromen van nieuwe verhalen en ervaringen. Zoveel leuker is het als je dagelijks op een grote kaart in huis de wereld binnen handbereik hebt.
Zo koos ik dit superleuk canvas doek in zachte kleuren uit om in de living te hangen, en vind het echt heel tof!

Ik was heel benieuwd naar het resultaat, de zachte pasteltinten spraken me heel erg aan maar wou zeker geen te schoolse look om dit natuurlijk in de living te gaan hangen, maar dat is zeker het geval niet! Ik had meteen een plekje klaar boven de kast, en vind het heel geslaagd.
Ook mijn zoontje is enthousiast, hij vind het geweldig om te zien waar we al geweest zijn op vakantie, hoe ver dat nu precies van Belgiƫ ligt, ... Ook voor zijn schoolwerk gaat hij al sneller eens op de grote kaart gaan kijken dan op zijn wereldbol of atlas.

Ik ontving dit canvas via de webshop wereldkaarten.nl, waar ze meer dan 90 unieke wereldkaarten verkopen. Ze hebben echt hele leuke modellen, van canvassen in verschillende kleuren (was ook heel erg fan van de zwart-wit kaarten), maar ook op hout, als poster, als schoolplaat en zo zijn er ook kraskaarten (waar je kan afkrassen waar je al geweest bent) of een wereldkaart prikbord (zo kan je er ook reisfoto's aanhangen en een pinnetje plaatsen waar je al geweest bent of in een ander kleurtje waar je nog graag naartoe wilt).

Wat denken jullie van zo een grote wereldkaart in huis?

Zachte tinten canvas - 120x80 - €119.95
Prijzen vanaf €34.95
Meer info wereldkaarten.nl
Disclaimer: ik kreeg dit canvas van wereldkaarten.nl in ruil voor een blogpost. Deze sponsoring heeft geen enkele invloed op mijn beoordeling. De volledige disclaimer lees je hier