Mogelijk gemaakt door Blogger.

Beauty: uitgetest - Urtekram, 100% natuurlijke verzorgingsproducten


Ik vind het altijd leuk om nieuwe producten te leren kennen, zeker als ze bestaan uit 100% natuurlijke ingrediënten, zoals Urtekram, biologische en duurzame verzorgingsproducten.
Het bedrijf werd opgericht in Kopenhagen en aan de basis van hun producten liggen natuurlijke, eenvoudige en pure kruiden. Sinds vorig jaar zijn ze ook verkrijgbaar op de Belgische markt.

Het merk contacteerde me of ik interesse had om enkele van hun producten uit te testen. Ik kende het nog niet, maar was wel heel enthousiast om ze te leren kennen. Ik koos voor de shampoo, conditioner en haarolie uit het Coconut gamma, en de Brown Sugar douchegel.

Ik ben een Coconut-lover, dus het was waarschijnlijk geen verrassende keuze dat ik voornamelijk voor deze lijn ging.
De shampoo, conditioner en haarolie bevatten biologische kokosnoot nectar en bloemen extract, die het haar hydrateren, terwijl zeewier extract het haar helpt te revitaliseren.
De producten zijn geschikt voor normaal haar en zijn vegan.

De geur is inderdaad heel natuurlijk, waardoor ik een beetje de typische kokosgeur miste. Maar de producten zijn verder heel fijn in gebruik, en mijn haar is echt superzacht en luchtig na gebruik!

De Brown Sugar douchegel bevat dan weer veel gouden rietsuiker kristallen en aloë vera. Suiker heeft een kalmerende en ontstekingsremmende werking, en brengt de huid in balans. De douchegel is extra zacht en schuimend, en ideaal voor de droge huid.
Ik vind deze heel fijn in gebruik. Ook beschikbaar in shampoo (wil ik de volgende keer ook zeker uitproberen) en in body scrub.

Wat denken jullie van dit merk en deze producten? Zijn jullie ook zo enthousiast over 100% natuurlijke verzorgingsproducten?

Urtekram Brown Sugar douchegel - 500 ml - €8.99
Urtekram Coconut shampoo - 250 ml - €6.95
Urtekram Coconut Conditioner - 180ml - €7.95
Urtekram Coconut Haarolie - 100 ml - €8.99
Meer info op de Urtekram website.
Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier