Mogelijk gemaakt door Blogger.

Beauty: Lipcare met Kneipp lippenbalsems

We kunnen het echt niet meer ontkennen dat we volop in de herfst zitten. De bladeren verkleuren en vallen af, het wordt kouder en natter. Maar ik voel het ook aan mijn huid en mijn lippen die droger aanvoelen. Overal in mijn buurt moet ik dan een lippenbalsem bijhebben, want ik moet op regelmatige basis mijn lippen kunnen insmeren, want als er iets is waar ik echt niet tegen kan, dan is het toch wel het gevoel van droge lippen. Het liefst van al kies ik dan ook voor 100% natuurlijke producten, die intens verzorgen, een subtiele maar aangename geur hebben en er ook nog eens leuk uitzien! Moeilijk te vinden zeg je, ik heb dé tip voor jullie, Kneipp Lipcare Lippenbalsems!

Eerst en vooral, zeg nu zelf, hoe leuk zien ze er uit! Maar daarnaast, ze verzorgen de lippen echt heel goed. Ze zijn 100% natuurlijk en vegan, op basis van natuurlijke verzorgende oliën en botanische wax. Ze bevatten geen conserveringsmiddelen, minerale oliën, paraffine, siliconenoliën en kleurstoffen. Ze zijn dus ideaal voor droge, gebarsten en gevoelige lippen.

Ze gaan de lippen intens gaan verzorgen en hydrateren dankzij het depot-effect, wat betekent dat de hydratatie na het aanbrengen steeds beetje bij beetje wordt afgegeven voor een lange periode!
Lippenbalsems op basis van water zorgen voor uitdroging, waarbij je dus gaat blijven smeren. Kies dus bij voorkeur een lippenbalsem op basis van oliën en/of wax.

Ook de verpakking is duurzaam, de onderzijde is gemaakt van kurk voor een fijn 'soft-touch' effect. het vouwdoosje is gemaakt van ecovriendelijk graspapier.
Ze zijn verkrijgbaar in drie verschillende varianten: almond-candelilla (lichtroze), cupuaçu-vanilla (vanille-kleur) en elderberry-sheabutter (donkerder roze).

Ik gebruik momenteel de lichtroze variant, en ben heel enthousiast. Mijn lippen voelen zacht aan, en echt ook voor langere tijd gevoed. Ideaal ook om 's avonds voor het slapen aan te brengen!
Wat denken jullie van deze?

Kneipp Lipcare lippenbalsems
4.7 g - €5.99/st.
Verkrijgbaar in de drogisterij
Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier